L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 25 de març del 2014

80 milions gastats i tres anys han passat d'ençà la inauguració de l'aeroport de Castelló. Tres anys i no ha passat cap avió.


No em volem cap..., que siga corrupte!
Tres anys durant els quals el govern valencià del PP s'ha gastat més de vuitanta milions d'euros en despeses d'explotació i en reparar un error de construcció, a banda dels milers d'euros de l'obra, la publicitat i l'escultura a Carlos Fabra.
 
Tres anys continus de despropòsits del PP on hem vist un cotxe de curses, una 'invasió de conills', un vol de prova , com Fabra dimitia (després de ser condemnat, clar) del càrrec de president i , si en vols més para el cabàs! la gestió era adjudicada a una empresa implicada en casos de corrupció. 

La nova gestora, a la llista negra per corrupció 
 
L’aeroport sense avions ha costat als valencians prop de 150 milions,  mentre el PP retalla en escoles, dependencia, sanitat... Es propietat de la societat pública Aerocas, amb una participació majoritària del govern valencià.
 
La Generalitat Valenciana va adjudicar la gestió de l'aeroport a l'empresa SNC-Lavalim Aéroports, en la llista negra per diversos escàndols de corrupció i durant 10 anys i prohibició de participar en cap projecte del Banc Mundial per la suposada participació en suborns a funcionaris en la construcció d'un pont sobre un riu a Bangladeix, i per la presentació d'ofertes que no s'ajustaven al projecte. 

L'empresa fou acusada d'haver pagat milions de dòlars en suborns a la família de Muammar al-Gaddafi quan era al poder a Líbia, però un dels mes gran va ser el de Kerala, a l'Índia, un cas d'estafa financera. El govern de l'Índia va contractar la companyia per modernitzar les centrals hidroelèctriques de Pallivasal, Sengulam i Panniar, a l'estat de Kerala. Un seguit de polítics indis van ser acusats de corrupció en aquest projecte. 
 
També el president executiu en enginyeria, Pierre Duhaime fou destituït i acusat de frau en el pagament de 22,5 milions de dòlars relatius a un projecte de construcció d'un hospital a Mont-réal. L'ex-vice-president, Riadh Ben Aissa, fou acusat de frau al Canadà i va ser detingut a Suïssa i està pendent de judici, acusat de corrupció, frau i emblanquiment de capital al nord d'Àfrica.
-

1 comentari:

PPaco CamPPssss ha dit...

Aixó no es cert del tot!! Alguna avioneta de les que tiren pa la mosca haurá passat per allí!! Aixó si no comptem l´avió de l´estatua eixa que mos va costar 300.000 eurets fresquets clar... Que poca vergonya!! Deuría pagar-ho el PP i els que van fer lés tudi que reflexava que sería una tan bona inversió.