L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 28 de març del 2014

Cal que nasquen flors a cada instant: Cap a la Primavera Europea.

Jordi Sebastià vota a les primàries
Compromís té previst aprovar aquest dissabte el document que regirà la coalició amb la qual concorreran a les eleccions europees del pròxim mes de maig. El text indica que la denominació específica en el País Valencià serà "Coalició Compromís: Primavera Europea".

Jordi Sebastià serà el cap de llista d'una àmplia coalició on trobem tambe per als quatre primers llocs Florent Marcellesi, com a representant d'Equo, una representant de la Chunta Aragonesista (CHA) i una altra de la plataforma "ahora tu decides" de l'entorn del 15M.

En les normes de la coalició s'indica que en cas d'obtenir una única acta de diputat en el Parlament Europeu, la persona que ocupe l'escó ho farà segons el temps proporcional als vots obtinguts per la Coalició Compromís en el País Valencià respecte al conjunt de vots de l'Estat.

Membres de la direcció de Compromís han expressat el desig que la coalició per a les eleccions europees acabe conformant una estructura permanent en l'àmbit nacional, a manera de cooperativa de partits
-