L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 21 de març del 2014

Al voltant del nou reté i diposit municipal


Grua durant tasques de retirada de vehicles en zona de foc

El dia de Sant Josep, hores prèvies a la mascletà, vàrem poder observar una gran quantitat de vehicles particulars estacionats a ambdós costats en l’Avinguda de Malta.

La cosa no tindria major importància si no fos perquè, estaven dins de la zona de foc, i estava prohibit aparcar. Des de feia 10 dies, s’havia col·locat en cada zona d’aparcament un senyal fix i ben clar de prohibit aparcar el dia 19 per motiu de la mascletà.

Una vintena de vehicles, per la circumstància que fora, havia fet cas omís dels senyals i la grua, sota l’observació i instruccions de la policia municipal, procedia a retirar-los, amb una multa al vehicle i l’avís en el terra per al conductor informant-lo de la retirada.

Una tasca que va esdevenir lenta, i el temps jugava en contra per la mascletà, pel nombre de vehicles i pel lloc on s’ubica el dipòsit, factors que influïen amb el retard malgrat el bon servei de grua. No cal entrar en més detalls, però si recordar que els propietaris després haurien anat a l’Ajuntament a fer gestions de pagar taxes i multa i després anar a arreplegar el vehicle fora de la ciutat. 
Senyal de prohibit aparcar i cotxes dins de la zona de foc abans de ser retirats
El temps per retirar els vehicles de la zona de foc hauria estat molt menor amb un dipòsit dins del poble. I les gestions serien després fàcils i ràpides fetes al mateix lloc on vas pel vehicle.

Uns simples exemples dels avantatges de tindre un dipòsit i retén dins de la ciutat, com es pretén el nou servei policial.

A partir d’ací, les reflexions i els comentaris son vostres i més després d’haver llegit els tres articles que hem dedicat a aquest tema i la posada en funcionament d’un nou reté i dipòsit, actuació que recolza el govern municipal i que la resta de partits s’ha posicionat en contra.
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

En casos semblants no s'han dut els cotxes al Massalari. En la cavalcada de reis sempre s'han deixat els vehicles de la zona Colón a Marjaletes i no es multaven per tractarse de senyalització movil, els cotxes podien haver estar estacionats abans que posaren les senyals. Les darreres festes locals tambe estaven senyals de prohibit aparcar al costat del pavelló i el dia de la prohibició la policia no va llevar cap cotxe, deien que no els podien obligar (?). Sembla que el motiu es mes de prioritat d'us del carrer i econòmic per la despesa del servei de grua que per complir o no la normativa.

Anònim ha dit...

De normativa no saps massa. Cal distingir les senyals mòbils de les fixes. Estes ultimes van anclades i són les que has pogut vore estes falles. Açò si, com la gent no col·labora retirant els vehicles, s'apliquen noves actuacions. Abans no i preferien no calfar-se el cap, com han deixat patent en tots els àmbits municipals

Anonim 14:45 ha dit...

I tu de llegir no saps massa: "no es multaven per tractar-se de senyalitzacions mòbils". No se si ara eren fixes o interines, jo compare les de reis, mòbils i llevant cotxes i les de festes que no els va donar la gana de manejar cap cotxe amb el mateix tipus de senyalització. Per aixo dic que les senyals mòbils son nomes per a quan interesa fer la despesa del servei de grua. Abans sempre que tallaven un carrer, retiraven els cotxes. Ara no.

Anònim ha dit...

Abans tambe es cridava per telefon abans de retirar el vehicle.
Que a pasat ara?
S'ha perdut el llistat telefonic??
En els tems que corren, de molts pagos i pocs jornals, en pareix un punt molt negatiu cara a l'administracio

Anònim ha dit...

I qui t'ha dit que no es crida ara també? De totes formes, no hi ha obligació de cridar i ho fan. Respecta les normes i un poc de civisme, i no tindràs cap problema.

Anònim ha dit...

Em consta que telefonen perquè amb mi ho han fet. I quan vaig anar a arreplegar el cotxe, estaven passant matricules a la centraleta perquè telefonaren als propietaris.

Ara, també hi ha que sent el telèfon i ni cas. Encara li dura de la nit anterior. I després parla i no vol reconéixer que és ell qui no actuat bé, com diu el comentari de dalt.