L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 21 de març del 2014

Aquesta vesprada a partir de les 6 la seu de Compromís-Bloc de Tavernes acull la votació de les primàries de la coalició per escollir la llista al Parlament Europeu.


Un total de 255 persones inscrites a Tavernes participen avui divendres, entre les 18 i les 21 hores, en la seu de Compromís-Bloc del carrer Mestre Serrano, 1 en les eleccions primàries per elegir el cap de llista i la llista que Compromís presentarà a les eleccions europees.

Cal remarcar que la coalició Compromís ha esta l’única formació política celebra primàries per a les eleccions europees i, a més, amb aquestes primàries, es decidirà tant el cap de llista com l’ordre que seguirà la mateixa.

Per participar en aquestes primàries calia enregistrar-se, o bé a la web que la Coalició Compromís havia preparat expressament via internet, o emplenant els fulls per escrit i entregant-los a la seu o a algun dels seus militants o simpatitzants. Seran per tant 255 persones les inscrites que demà exerciran el seu dret a vot a les primàries europees de Compromís.

Encara que la votació presencial i majoritària es dura a terme demà, un grup de persones ja ha votat per internet, sobretot estudiants i treballadors que estn fora de la ciutat, una eina que la coalició Compromís ha emprat molt al llarg de tot el procés de primàries.

El militants i simpatitzants del col·lectiu s'han mobilitzat i han mobilitzat a altres veïns en vore aquesta proposta com a molt innovadora, democràtica, plural i participativa.

Altra de les novetats que presenten aquestes primàries, és que els resultats seran públics quasi immediatament. Aquestes primàries han tingut un marcat caràcter telemàtic, doncs podies inscriure’t i inclús fer ús del teu vot per internet, i serà així fins el final.


Poc després de 21 hores de la nit es confia en conéixer els resultats, que es publicarà a la pàgina web de les primàries de Compromís o també assistint a la festa de cloenda que se celebrarà al Centre Cultural Octubre de València ciutat a partir de les 20 hores.

Remés
-