L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 10 de març del 2014

El govern municipal convoca un ple extraordinari per intentar aprovar les obres i inversions que el PP i la trànsfuga Karina Vercher van votar en contra el ple del dilluns

Dos exemples d'obres que el PP considera supérflues
L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, en ús de les pròpies atribucions ha convocat per a demà un ple extraordinari a les 13 hores per tal d’intentar aprovar les obres i inversions que el PP i la trànsfuga Karina Vercher es van negar a aprovar a pesar de comptar amb els informes preceptius a favor i haver estat dictaminaes en gran part en comissió. 

Segons indica el text de la convocatòria, “la necessitat imperiosa de dur a terme les actuacions i inversions contingudes en la modificació de crèdits que la corporació no va aprovar en la sessió plenària del passat 3 de març, exigeix a l’Alcaldia, en exercici de la responsabilitat que Ii pertoca, dur de nou al Ple eixe expedient”

Segons d’indica, hi ha una “exigència de no demorar les actuacions que poden desembocar en responsabilitats de l’Ajuntament per un anormal funcionament “ i es recorda que una obra afecta a la seguretat vial en el Camí Sequia la Bova, un dels més transitats del terme i que dona accés també a la platja de Xeraco, i en el qual el riu Vaca ha provocat una perilloses solsides, o la mala situació dels nínxols de la zona antiga del cementeri, que han estat per arreglar durant legislatures i legislatures a pesar del mal estat que presenten o també arreglar i reposar mancances en el mobiliari urbà o senyals de trànsit, unes actuacions que el PP havia demanat en l’anterior BIM i que es porten a plenari i va votar en contra, o pagar factures per obres ja fetes i reconegudes per l’Ajuntament a tres empreses locals. 

La convocatòria indica que “això exigeix que el Ple reconsidere la postura presa perquè I'aprovació de la modificació de crèdits no es pot ajornar” i es recorda que les actuacions tenen els informes corresponents i han estat la major part dictaminades en comissió. Només es contempla per tant un punt en la convocatòria i que es la modificació de crèdits.
A ningú se li escapa que aquesta convocatòria es produeix en un moment en que la situació del consistori, amb un regidor del PP dimitit, fa que el vot de qualitat de l’alcaldia siga determinant. 

Quin consens? El de la imposició del 9 a 8?
El PP ha criticat que Compromís-Bloc i el POSE hagen convocat el plenari en eixe temps de dimissió i en Levante-EMV qualifica de “comportament totalitari i trampós” a l’alcalde Jordi Joan i considera que això “queda lluny del consens buscat pel PP, que sempre està disposat al diàleg” (sic). 
Reparar aquesta solsida és superflu per al PP
Bé, això del “consens” ( vaja quina manera de dir-li a la imposició que fa sempre el PP!) no s’ho creuen ni ells i la prova la vam tindre en el ple passat: voten en contra a aprovar unes obres que com es va dir i repetir, eren inversions necessàries per al poble i no suposaven cap posicionament polític i a més algunes les havien demanades en el BIM. 

Això, i per no recordar-los “el seu consens” quan són capaços de forçar la convocatòria urgent i extraordinària d’un ple a finals d’agost, quan l’alcalde estava de vacances a l’estranger, un ple que la justícia ha determinat fa uns dies que era il·legal, i no era urgent ni necessari. 
Allò que el PP considera superflu

També afig el PP que volen desglosses de les obres “per separar allò vertaderament important d’allò que és superflu”. Podem estar d’acord en que en algunes ocasions s’haja de fer eixe desglosse, sobre tot en propostes d’obres que puguen implicar un posicionament polític. 


Però aquest no era el cas, ni de lluny, el passat plenari. I el PP i la trànsfuga Karina Vercher ho saben. No hi ha via cap obra ni inversió de posicionament polític en eixa modificació de crèdits. El que si havia era la voluntat del PP de demostrar que són majoria i que el consens seu és una paraula buida, sense contingut, com demostren el consens a tots els nivells: tancament de RTVV, la nova llei de l'avort, la nova llei sobre la justícia universal....

Reparar nínxols és superflu per al PP
 Anem a vore: 
- ¿És superflu que l’Ajuntament arregle les tres solsides del Camí Sequia la Bova? Que parlen els llauradors que van tots els dies pel camí a vore que opinen. 

- ¿És superflu que l’Ajuntament arregle uns nínxols que estan en mal estat? Ho preguntarem a les famílies afectades a vore que opinen.
 
- ¿És superflu que l’Ajuntament col·loque més banquets, més papereres i mes senyals de transit? Que parle el poble i que opine si això es superflu. Teniu la porta oberta als comentaris. O que parle el PP que en el darrer BIM acusava al govern municipal de no fer aquestes inversions. 
Canviar senyals es superflu per al PP
- ¿És superflu que l’Ajuntament dispose dels diners per pagar a tres empreses de Tavernes obres fetes en les escoles? Ho preguntarem als treballadors si treballadores a vore que en pensen. 

- ¿És superflu que les reparacions en les escoles es feren a principi de curs? Per al PP, més preocupat com tots sabem per l’escola privada i concertada, sembla que tot el que es fa en les escoles del poble es superflu i no val per a res. 

En el fons, només hi ha una cosa en la postura del PP i la trànsfuga Karina Vercher: entorpit, torpedejar, entrebancar, fer impossible la gestió municipal del govern actual i ho fan sense mirar quin és l’interés de Tavernes i quines obres calen. No els importa Tavernes, només barrar la gestió del govern, i cada dia ho demostren més.
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Em pareix molt be que l'alcalde aprofite que el PP te un regidor menys per aprovar estes obres i inversions tan importants.
El que no em parexi be és que el ple siga a les 13h i no a les 20h.

Anònim ha dit...

Tan urgents son estes obres com per fer este gran error polític?

Anònim ha dit...

Molt ben fet Jordi!!
Continua fent les coses ben fetes.
Un bon govern!!

Anònim ha dit...

Error polític? Totalment un encert polític perquè el poble veu i comprova com una persona no té cap problema per agafar i prendre decisions de gran responsabilitat per defensar els interessos del poble de Tavernes.
Tot el que siga fer i "mullar-se" per l'interes de Tavernes cal vore-ho com un encert polític.
El gran error polític l'ha fet Manolo Vidal i Karina Vercher, que haurien d'explicar perquè han votat en contra, perque les simpleries de crio que diu Manolo hui en el Levante no se les creu ni ell.
No un error sino un encert perque una vegada mes vegem qui pensa en el poble, treballa pel poble i es preocupa per les empreses del poble.

Anònim ha dit...

Error és voler desbloquejar el poble i poder fer obres de millora que el PP i la trànsfuga eviten?? Per mi que erros d'estos en facen deu mil!

UN JUBILAT ha dit...

Anonim de les 11.57 ,també et pareixeria un error politic si s'agafara a ploure en serio i s'enderrocaren els nitxos del cementiri i s'enfosara el camí de la sequia la bova arrosegant algún vehicle i que tinguerem que lamentar una tragedia per culpa de uns politics irresponsables que sols busquen protagonisme iels importa una merda el mal que poden estar fent-li al poble de Tavernes en el seu comportament.Avant Jordi,no et pares diga la dreta el que diga.

Anònim ha dit...

Jo passe pel camí de la sequia la bova quan vaig a vore les valencies i un dia caure al riu si no arreglen la solsida.