L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 20 de març del 2014

Cremà de les falles majors


Sobre les 23'30 hores s'iniciava la cremà de les falles grans en ordre ascendent segons el premi aconseguit en l'edició d'enguany. Una "nit de foc" que acabava sobre les 2'30 de la matinada d'avui, 20 de març, on ja es poden observar pràcticament nets els carrers de les restes de la cremà fallera.

Falla Prado


Falla Cambro


Falla Portal


Falla Passeig


Falla La Dula
 

Falla La Via. Primer Premi



I per acabar, volem oferir-vos una bella imatge de Tavernes vista des de Les Creus anit mateix, i en el moment, ens dieuen, del castell que encenia la falla Cambro. Ens l'ha enviada un membre del Centre Excursionista de Tavernes que, seguin el costum que tenen alguns components, si el temps ho permet pugen a la Muntanya de les Creus la nit de Sant Josep per presenciar la "Nit de Foc" i la cremà des d'aqueixa alçada privilegiada de 540 metres aproximadament. N'esperem alguna de millor qualitat per publicar i que en gaudesquen de la vista els nostres lectors.

-
-