L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 13 de març del 2014

Acte de campanya de primàries Compromis a les Eleccions Europees


La coalició Compromís efectua avui a Gandia un acte informatiu de les primaries a les Eleccions Europees amb la presència dels candidats presentats a encapçalar la llista.

Tots els candidats de la coalició es donen cita a les 7 de la vesprada al Saló d'Actes de la Mancomunitat de Municipis de la Safor-Valldigna de l'Avinguda de la República Argentina, 38 en un acte públic on cadascú explicara el seu punt de vista i les seus propostes a fer en el parlament europeu.

La coalició celebrarà l'elecció el pròxim dia 21 i Tavernes disposarà d'una mesa electoral on votaran militants i simpatizants vallers en haver assolit amb escreix el nombre mínim d'inscrits al procés de primàries que cal per a muntar una taula electoral fora de les localitats caps de comarca.

- Remés