L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 29 de març del 2014

“La reducció de tarifes confirma que el PP ha permès enriquir-se a les empreses de la ITV a costa dels valencians” (Compromís). La coalició denuncia que els valencians hem pagat 135 milions extres a les concessionàries.



La coalició Compromís, a través del diputat de Compromís, Fran Ferri, ha assenyalat que la baixada de les tarifes de la ITV anunciada pel Consell “és una evidència de què no hi ha cap justificació perquè al territori valencià haja estat pagant durant anys el preu més car de tot l’estat per passar les revisions de vehicles”. 

Compromís ha denunciat durant anys la situació que vivim els valencians amb la ITV, la més cara d’Espanya, i com el govern valencià del PP no havia complit la rebaixa del preu de les ITV aprovada per les Corts Valencianes i que havia de ser immediata després la publicació en el BOCV del 27 de novembre de 2006. Han hagut de passar set anys i mig perquè ara el PP anuncie el canvi de la norma a partir del mes d'abril, quan fa molts anys que tenim les tarifes més cares de tota Espanya i la rebaixa havia estat aprovada en Les Corts en el 2006.

El diputat ha assenyalat que la prova de sonometria baixa d’un preu de 9,3 a 2,48 euros i això constata que eixa prova no té cap sentit perquè els components que s’hi revisen ja són testats prèviament en la revisió mecànica del vehicle. Cal recordar que som l’única autonomia on els vehicles estan obligats a passar la prova de sonometria i paguem dues vegades pel mateix.

Cal recordar que la inútil prova de sonometria que hem vingut pagant des del 2004, va ser instaurada pel govern valencià del PP i això, segons Compromís, ha suposat “el regal de 135 milions d’euros extra a les empreses concessionàries de la ITV, un servei públic privatitzat que ha acabat en mans d’empreses pròximes al PP”.

Ací teniu tota la informació complementària i demostrativa que el PP ens ha estat prenent el pèl en aquest tema durant més de 7 anys.

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2012/01/compromis-reclama-al-consell-que-actue.html

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2013/10/informe-la-itv-al-pais-valencia-es-la.html

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2013/11/nosaltres-valencians-i-valencianes-hem.html
-