L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 31 de març del 2014

Assemblea informativa del govern municipal a la ciutadania de Tavernes: El nou reté i diposit muncipal.



El regidor Victor Borràs va intervindre en primer lloc per indicar que tindre un nou local en millor condicions és una demanda de la Policia Local, actualment repartida en tres plantes i va explicar igualment la situació del dipòsit de vehicles en el Massalari, amb totes les dificultats que comporta. Per tant es va voler buscar una solució conjunta.

El regidor va informar que l’Ajuntament està pagant sobre els 3.300 euros per un espai en el dipòsit mentre que el nou contracte preveu 2.700 euros pel dipòsit però a més afig un immoble per a la Policia Local, cosa que el duia a dir que representa menys cost i més serveis.

Borràs va parlar també de les inversions a fer en eixe lloc, sobre les quals deia que es pagarien en part dels estalvis i a més, la major part són en equipaments i es poden recuperar si d’ací cinc anys, temps del nou contracte, no es continua en el lloc. No seria per tant una inversió perduda. I una cosa va remarcar el regidor que, habitualment es desconeix: cada vehicle paga una quantitat al dia per dipòsit  i ara ho  cobra l’empresa concessionària, però en el nou dipòsit el cobrarà l’Ajuntament, amb la qual cosa serà una ajuda a les despeses i a la inversió feta, de manera que qualificava “neutra” la despesa.

El contracte va ser un concurs obert públic es presentaren 5 empreses i es va triar la guanyadora en base a les qualitats que oferia  i també en les poques inversions a fer per l’Ajuntament, i segons deia, es va valorar molt les instal·lacions que ja tenia fetes i la situació, sobre tot l’accessibilitat a la carretera.

El regidor va dir sobre la compra que després de la liquidació del parking i de la previsió en que es treballa en la piscina no és el moment per falta de disponibilitat econòmica i si que va informar que l’empresa havia oferit una opció de compra.

L’alcalde, Jordi Joan,  va dir en la seua intervenció que tot el projecte millorava la dotació de la Policia Local, que anàvem a tindre uns locals que serien referent en la comarca i que, pràcticament no representa cost a l’Ajuntament en ser un canvi d’uns diners que es pagaven al del nou servei. 

“Vull que tingueu clar que si açò representarà una despesa, no s’hauria fet” va dir mentre recordava com avantatges estar dins del poble, poder anar a peu, vehicles custodiats per la Policia Local, facilitar el fer tots els tràmits i sobre tot tindre tot allò relacionat amb la policia local al mateix lloc. Tot això es faria sense incrementar la plantilla de la Policia Local, encara que va indicar l’interés de fer fixes a un conjunt d’agents que ara estan de fa molts anys interins, però això ho ha d’aprovar Delegació de Govern. 


Intervenció de l'alcalde. Video youtube de Compromís-Bloc



-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Y la pregunta d'Estruch?
Com poden posar en gran a la pantalla Opció de compra si no s'ha sigant cap acord ni contracte en eixe sentit. Si no era possible contractualitzar eixa opció com dieu per ací, ara com veneu que puga existir eixa opció i que l'havieu contemplat? No sembla una resposta massa seriosa, clar que millor això que no res quan no se sap eixir del cas després de voler clavar el fil per la cabota.
El reté és indispensable que estiga a zero metres de la carretera i el curs de formació a l'escoleta de la platja. Si hi ha que eixir algun dia del retén en emergència en direcció cap Gandia, des d'on arribaran abans, del Modus Vivendi o de l'altra opció a zero metres de Marjaletes? Seguim amb els projectes i opossicions a mida, com amb el PP.

Anònim ha dit...

Hi ha que vore quan de listo hi ha per ahi. Tots saben mes que el regidor d'Hisenda que segur haura investigat i preguntat al secretari i interventora les condicions del contracte. I que ahir va explicar els problemes legals de fer contractes de 10 anys i contemplar eixa opcio de compra que està contemplada de paraula.
I tu sabut, ¿Si estan en Marjaletes i hi ha una emergencia en direccio Alzira des d'on arriben abans? Menut argument mes tonto has dit.
El local de Marjaletes te molt menys condicions que Modus Vivendi. Ho va dir ben clar el regidor: volien un local que no exigira grans inversions per adaptarlo.

Quants diners costaria d'adaptar el supermercat de Marjaletes? Barbaritats de diners.

I agafa un metro i medix. El supermercat no esta a 0 metros de la carretera.

Caps per a dur barret barata rialles ha dit...

I si han d'eixir en direcció a Simat?

Anònim ha dit...

Mira que están alguns cabuts en el tema del lloc del reté. Està molt clar que el cost d'adaptació a reté pot suposar difèrències de centenars de mils d'euros.
I així sembla que ho han valorat per a contractar un lloc o altre.
Comparar açò, amb tot el que s'ha escrit, amb el govern del pp no és res objectiu.
Hi ha qui li interessa atacar este projecte siga com siga, guanye modus vivendi o guanye dia i ningú diu res de la resta de llocs que es van presentar i valorar com tots

Anònim ha dit...

Hi ha una cosa que està ben clara. Si costa el mateix ara que abans, podríem dir que lloguer del diposit d'abans es canvia pel lloguer de diposit ara. I estaríem en pau.

I ara anem al que diuen els PPeros: la inversió.
Es va dir: nomes hi ha 30.000 euros per a gastar en modificacions. Això vol dir que si repartim son com 6.000 euros a l'any o siga 500 euros al mes de cost.

Es a dir, com si estiguerem pagant 500 euros pel lloguer de l'edifici de ¿800 m2? que fara de reten.
BARATISSIM. Molt ben fet govern de TAvernes. Que sempre no es pot comprar i menys després de les bestieses peperes de l'aparcament i piscina.

I si damunt com es va dir, els dies que estiguen els cotxes els cobrarà l'Ajuntament i no l'empresa del Massalari, algo ajudara a eixos 500 euros al mes que ens resultaria per la inversió en modificar espais.

I tindre un reten com cal i un servici com cal ¿això que no ho valoren els Pperos i els del mig?

A vore, que pregunten a tots els municipis quins estan disposats a pagar 30.000 euros per un edifici de 800 metros on estarien totes les dependencies policials durant 5 anys.

Anònim ha dit...

Quina mania en no acabar de contar-ho tot. Sense carnet del partit no deixen comentar aci?
500 € en obres (que no es lloguer, eixe es paga apart) al mes durant cinc anys es CARÍSSIM. I crec que la despesa en equipaments son 120.000€, 30.000 don nomes en modificacions, o siga diners que no es podran recuperar (obra pròpiament dita) i la resta en teoria si, en teoria perque no se si inclou el cablejat. Tambe equips informàtics i mobiliari podrien aprofitar el que hi tenen al consistori, aprofitaran per comprar vehicles,uniformes i armes noves. Semblem com nuevos ricos anant al Corte Ingles i omplint la cistella desesperats. Eixa politica es feia abans amb l'abundància, demanant obres grans on en pressupostaven cinc i s'en quedaven un o dos pel camí. Així sempre pot sobrar algo i fer modificació de crèdit, que conforme esta el plenari no estan massa clares les coses.

Anònim ha dit...

Eres tu qui no vol comprendre.

Tenim el lloguer d'un diposit de cotxes i amb eixe lloguer ara tindrem un diposit i un reten. Amb el mateix preu. Eixos son els fets i ben explicats que es van fer.

30.000 euros que va dir Borras valen les inversions en modificacions, o siga en obra.

I t'he intentat fer una comparació: El lloguer del diposit vell pel lloguer del diposit nou.
I si vols eixos 30.000 euros per adequar instal·lacions els compares o apliques amb els que costaria llogar en un edifici a banda eixos ¿8oo m2? que tenim del reten.
Ix a 500 euros de lloguer al mes.
I 500 euros per tot un edifici amb totes les dependències policials dins ES BARATISSIM.

Però es que damunt, ara l'Ajuntament cobrara el temps que estiguen els cotxes en el diposit, quan ara ho cobra l'empresa.

I una cosa que no he dit ades:
El lloguer és el lloguer.
La retirada dels vehicles es paga a banda, no te res a vore amb el lloguer, a tant per vehicle a la concessionaria.

Encara que ara continue igual, pagant-se a tant per vehicle a la concessionaria estem com estavem. No influix en res.

O siga que 6.000 euros a l'any per tindre unes dependencies de 800 m2 que tenen llocs reservats front al propi reté, entrada reservada a víctimes de violència, totalment discretes, amb despatx a banda per a la seua atenció; lloc d’atenció al ciutadà, agent de central emissores perfectament aïllada, per a no molestar ni ser molestat en casos d’emergència, sala de conferencies, sales per al treball dels agents, armer, sala de reunions amb associacions o grups de fins a 30 persones, sala de treball, waters, vestidors, etc, etc.

AIXÒ ES BARATISSIM. Si comptem que hi ha 50 agents a l'Ajuntament li costa 10 euros per agent el tindre'ls en les millors condicions de treball, amb equipament d'instal·lacions com cal.

Tot el que dius de cablejats i demes són bufes de pato, perquè els ordinadors es canvien i s'actualitzen com tot l'equipament que dius.

O tu tens encara el mateix ordinador de fa uns anys? No te l'has actualitzat mai? No t'has millorat res?

I a més, si fora tot debades dirieu el mateix: NO i NO.

Com si cobrareu comissió, tant interessats com esteu que no canvie i es millores res.

Anònim ha dit...

Si, jo tinc el mateix ordinador, impressora i scanner de fa mes de cinc anys, i visc feliç i content, i mobles, i cotxe, i mòbil, tot respecte a les meues possibilitats.
Es veu que els politics o els policies son especials i necessiten renovar mobiliari per cada pocs anys per cuidar la salut mental, no els vinga una depressió.
Baratissim 10€ per policia i mes, clar. Pues pels 200 funcionaris del consistori a 10€ x 12 mesos x 5 anys son 24.000€ amb els quals fer al sotano lliure un jacuzzi i spa, total es tan barat, feu la proposta a vore si volen!
I si ho donaren tot debades... Hi ha algú que done algo debades?
Amb diners de tots, torrons!

Anònim ha dit...

Pues continua així.
Jo la policia local del poble la vull amb bon vehicle per acudir ràpidament a una emergència (incendi,accident, atac d'un veí en casa...) i no amb bicicleta, amb bons mitjans de comunicació i no amb senyals de fums o talki-walkis i tot allò que millore el servei i atenció al ciutadà, que al cap i a la fi es la seus missió i no repressora com penseu els peperos que han de tindre.

I això del jacucci està molt pensat. I crec ho agrairien tots que a mitjan matí mitja horeta de jacucci i segur que el rendiment fins l'eixida seria més.
No està malament. Gens malament.