L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 7 de març del 2014

Ni més papereres, ni més banquets ni noves senyals de circulació


 Ni més papereres, ni més banquets o reparar els trencats, ni noves senyals de circulació. Tot això haurà d’esperar. I tot perquè el PP i Karina Vercher han votat en contra de la proposta del govern municipal que feia possible aconseguir els diners que feien falta per aquestes millores.

Però encara hi ha més. No tenen prou en deixar Tavernes sense millores. El vot en contra del PP i de Karina Vercher ha fet que tres empreses locals no cobren les obres de millora executades en centres escolars i en l’escoleta de la platja. Les tres empreses de Tavernes han d’esperar a cobrar un treball fet i reconegut per l’Ajuntament.

Ho hem dit en altres articles: en el plenari passat el govern municipal va proposar una modificació de crèdits per habilitar una partida de 212.000 euros (més de 35 milions de les antigues pessetes) i dur a cap obres i inversions i pagar algunes ja fetes. Dins del mateix paquet, a més de les que hem esmentat, hi havia la rehabilitació de trams de nínxols del cementeri la reparació de solsides del riu Vaca.

I per què voten en contra de les millores en el poble?

El govern municipal havia habilitat en un únic expedient les modificacions de crèdits perquè es facilita el treball dels tècnics i es fa més àgil i ràpida la gestió municipal. Això no és, no és d’ara, i cal saber que és pràctica habitual de l’Ajuntament des de fa moltes legislatures, incloses les de govern del PP i del Sr. Vidal com alcalde.

Ara al Sr. Vidal i al PP li ha vingut al cap que s’ha de canviar el sistema: no un únic expedient, sinó un expedient per cada cosa i així... més paperassa, més tràmits, es tarda més temps i es perd eficàcia.

No negarem que en alguns casos serà convenient fer-se així: amb propostes de caràcter polític que poden presentar diferents punts de vista. Però aquest no era el cas, ni de lluny, del plenari passat: les propostes eren d’obres normals, de reparació i manteniment, i en algun cas urgent, com el del riu Vaca o ja fetes com les reparacions escolars. Eres obres del dia a dia, no cap proposta política.

Per tant, el vot en contra es només per entrebancar la gestió del govern, voler demostrar que “ells” són més, que “ells” no governen però en son nou i per tant majoria que pot canviar decisions del govern. Govern paral·lel sense alcaldia.
A les actuacions del PP- com la de dilluns o el passat estiu amb l’aire condicionat del jutjat o els accessos al parking - se suma la regidora trànsfuga Karina Vercher, i no explica mai perquè vota que no. I després s’ompli la boca manifestant que cal treballar pel bé del poble i bla, bla i bla...

El cas del PP no sabem si qualificar-lo de patetisme o hipocresia: és capaç d’escriure en el BIM que el poble està “sense inversions... amb banquets i engronsadores trencats i sense reparar...”. I quant el govern presenta millores per als banquets, per a senyals de circulació o vol posar més papereres fan tot el que poden per impedir-ho i acaben votant en contra.

Simplement: ¿quin mal fa i a qui li fa mal que el govern municipal pose més papereres, més banquets o més senyals de circulació? 
-