L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 26 de març del 2014

"No tinc cap problema a fer un debat amb el PP en un mitja de comunicació neutral i amb un moderador neutral" (Jordi Joan)


“Estic tan convençut de la gestió que estem fent, que no tinc cap problema en fer un debat en un mitja de comunicació neutral i amb un moderador neutral” és la resposta que l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, donava a la nota de premsa feta publica pel PP ahir dimarts, on criticava la decisió del govern municipal de celebrar aquesta assemblea informativa. L’alcalde indicava que el PP té a la seua disposició l’auditori de la Casa de la Cultura per celebrar l’acte informatiu que desitge a la ciutadania vallera.

Cal indicar que la nota emesa pel PP és lamentable en el contingut i impròpia d’un partit polític: fa un despreci del govern i sobre tot de l’alcalde de Tavernes al qual el PP qualifica de “censor dictatorial”, de “tarannà absolutista” i “de sectària” la seua actuació. ¡Vaja, que Pina el de la tele de Gandia, es queda a l’altura del betum al costat de la nota del PP!

L’alcalde ha indicat que molts veïns li havien preguntat pel contingut d’una nota de premsa que donada a conéixer abans de l’assemblea d’ahir, només tenia un clar objectiu: tirar per terra la tasca informativa i de transparència del govern municipal. “Al PP no li senta massa bé aquestes assemblees, perquè són la prova que gestionem de manera diferent: amb transparència, honestedat i un aire nou mirant pels interessos generals del poble”.

L’assemblea informativa celebrada en la Casa de la Cultura, la quarta que celebra el govern format ara per Compromís-Bloc i el PSOE, va tractar els grans temes municipals de la mà del propi alcalde i del regidor d’Hisenda, Víctor Borràs, completament arropats per la resta de regidors que formen actualment el govern, donant la imatge d’unitat i treball en equip als assistents.

Cal recordar que el PP en 16 anys que va tindre l’alcaldia de Tavernes no va disposar mai de temps per convocar els vallers a una assemblea, ni donar-los cap informació institucional dels grans temes de Tavernes en els darrers anys com van ser el projecte i adjudicació de l’aparcament i després el de la piscina, projecte i irregularitats del Vergeret, falta d’execució de projectes com la circumval·lació, la nova depuradora, el Parc Tecnologic o els PAIs de Bancaixa i Granata Golf, entre altres temes. 

Un gran nombre de temes han estat desenvolupats de manera senzilla i clara pels dos oradors, Jordi Joan i Víctor Borràs, temes que que anirem explicant de manera detallada en pròximes noticies.

Ara i a manera de novetats més importants indicar que l’alcalde va anunciar dos grans inversions dins del pressupost del 2014: 200.000 euros per a pintar totes les senyals i els passos de vianants de Tavernes i l’eliminació de barreres arquitèctòniques i reparació de voreres al voltant dels passos de vianants de tota la població.

Igualment es va indicar que actualment s’està treballant a marxes forçades per tal de legalitzar els modificats d’obra de la piscina, uns modificats fets unilateralment per l’empresa i que han incrementat en 2 milions el pressupost inicial de la piscina. Aquests treballs, segons van confirmar Jordi Joan i Víctor Borràs, es duen a cap per tal de previndre el que consideren que ha de passar tard o d’hora: que l’empresa de la piscina, que sembla totalment insolvent, abandone la concessió i com en el cas de l’aparcament, que siga l’Ajuntament qui es faça càrrec i damunt haurà d’indemnitzar a la constructora. 

També es va avançar que el pressupost del 2014 serà de 14'8 milions i que el seu aprovament, si no es produeix en el plenari, el farà la Junta de Govern en base a la nova llei aprovada pel govern de la nació, amb la qual cosa no cal cap vot afirmatiu de l'oposició.
Tots els temes van ser desenvolupats de manera conjunta per l’alcalde i el regidor d’Hisenda davant el nombrós públic que omplia el pati de butaques, amb alguns buits en les dos primeres files, encara que hi havia gent dempeus i altres en la part de l’amfiteatre. 
Com hem dit, els temes tractats a l’assemblea anirem informant-los de manera pormenoritzada i detallada un a un.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

només una correcció matemàtica, 4.500.000 milions d'euros ,són : 4500000x1000000=4500000000000 euros. Hauria de dir 4.5 milions d'euros- Joan

Anònim ha dit...

Si en els plenaris vidal fa el ridícul, i ho sap ell i tots, patètic per més definició, no vull ni pensar amb un debat en un lloc neuteal. No ho faran ni jartos de vino