L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 18 de març del 2014

El Centre Excursionista de Tavernes ha organitzat aquest passat cap de setmana el campament territorial de la Federació de Muntanya i Escalada valenciana.




El campament es va instal·lar al poliesportiu municipal i van participar uns 140 muntanyencs. En ambdós dies es van realitzar diverses activitats amb l’objectiu de mostrar els muntanyencs que ens visitaven el patrimoni paisatgístic i medi ambiental de la Valldigna.



El dissabte es va realitzar una visita a la cova del Bolomor amb tallers de talla lítica i creació del foc, a càrrec de Raul Felis. També es va instal·lar una tirolina en el campament per als més menuts. A la nit, després del sopar va tindre lloc una observació astronòmica amb telescopi a càrrec d'Enric Marco amb visió entre altres de la Lluna i els planetes Mart, Júpiter i Saturn. El diumenge es van realitzar dos excursions de senderisme, una que va transcórrer per la senda dels Amoladors fins a la font de la Sangonera, i l'altra per als mas xicotets, pel paratge de Sant Llorenç fins el Mirador. 


El migdia del diumenge va ser l'entrega de premis i cloenda del campament amb la presència dels regidors de Medi Ambient, Perfecto Benavent i el d'esports Josep Llacer i del president i vicepresident de la FEMECV. Es van entregar premis als participants femení i masculí de major i menor edat i al club amb major nombre de participants, i un recordatori per a cada club participant. I per a finalitzar el campament es van cuinar paelles per a tots els participants i organitzadors. 
-