L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 15 de març del 2014

L'Agència Tributària acusa al PP valencià de finançar il·legalment les campanyes de 2007 i 2008 a través de la trama Gürtel.



L'Agència Tributària ha lliurat al TSJ valencià un informe on conclou que PP va executar un monumental frau. L'informe diu que els pagaments en B a Orange Market pel PP van ser en el 2007 de 2.168.500 euros i les aportacions irregulars d'empreses constructoreses va elevar en la campanya de les eleccions autonòmiques de 2007 a 517.614 euros. I en la de les generals de 2008, a 683.524 euros. Sumant eixos i altres conceptes, els pagaments en negre i donacions prohibides per la llei electoral van ser 3,5 milions.

L'empresa d’“El Bigotes” va facturar en teoria només per la campanya de 2007 uns 175.000 euros. Hisenda revela que la realitat va ser molt diferent i queda demostrat que els serveis prestats per Orange Market SL tenen un import entre 2.190.953 i 2.575.557 euros.

Diners de la rajola per a mítings del PP 

Les campanyes del PP valencià eren fastuoses i Hisenda corrobora que tot el luxe de campanya es va deure, en part, als diners amb que vuit empreses de la construcció pagaven mítings electorals. 

Hisenda considera que Facsa, Piaf, Enrique Ortiz, Lubasa, Sedesa, Paviments del Sud-est, Formigons Martínez i Grup Vallalba van abonar 1,2 milions d'euros pel cobrament d'uns serveis que no els van ser prestats a aqueixes empreses sinó al PP entre 2007 i 2008. Totes les empreses eren adjudicatàries de la Generalitat, encara que aqueixos contractes estan fora de la investigació. 

El jutge José Ceres té imputats a l'antiga cúpula del PP regional i als gestors de vuit empreses de la construcció i d'obra pública. Hisenda considera que altres destacats polítics valencians van realitzar activitat de col·laboració necessària en delictes de defraudació tributària d'Orange Market. I assenyala a l'alcaldessa d'Alacant, Sonia Castedo, a l'expresident de la Diputació de Castelló i del PP Carlos Fabra, al vicepresident de la diputació castellonenca i alcalde La Vall d'Alba, Francisco Martínez i a l'empresari Felipe Almenar,president de Cyes. 

Hisenda acusa al PP d'haver participat en quatre delictes fiscals, entre ells frau tributari pagant part dels serveis sense exigir factura ni pagar IVA. L'informe diu que la comptabilitat del PP és “incorrecta” i només registra serveis d'Orange Market per mítings i actes de campanya quan Gürtel es va encarregar des de la contractació de les tanques electorals a la inserció de propaganda en els mitjans, passant per la selecció de figurantes en anuncis de televisió i grans mítings.
 
Basat en una informació de El País
-
 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Nomès el PP valencià?

Anònim ha dit...

Corruptes son un rato. Un dia tindreu que escriure en una llista tots els imputats que tenen en les Corts, desde Alacant a Castelló

Anònim ha dit...

Veges si te'n afilles algun:

http://www.eldiario.es/politica/PP-valenciano-supera-imputados-corrupcion_0_201930175.html