L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 30 de març del 2014

Extraordinari!!!





És el qualificatiu que hem trobat més adient pel concert ofert ahir per l’Orquestra la Valldigna per celebrar el Dia de la Valldigna a l’auditori de la SIUM de Tavernes. 

Un gran programa musical de l’orquestra, acompanyat o complementat com se vulga considerar, per la veu de la soprano solista, Vanessa García Fernández, en la interpretació de "Come Scoglio", l’ària de “Cosi fan tutte” de Mozart o en la suite “Carmen” de Bizet, sempre molt ben acompanyada per la gran interpretació de l’orquestra dirigida per Miguel Angel García Cañamero. Una gran interpretació conjunta i per a recordar - la veu,  l’orquestra i la direcció - tot i que la sala no ofereix les condicions acústiques que podem trobar en un teatre d’opera. 

Si magistral va ser aquesta actuació, en la segona part, el mateix  podem dir de la gran actuació del simater Josep Gómez Donet a la tuba en el concert per a tuba i orquestra de Vaughan Williams. Una interpretació tècnicament impecable, deien els entesos, i que demostrava afirmaven com la tècnica en aquest instrument ha arribat a unes cotes molt altes en els darrers anys i el virtuosisme d’aquest músic de la Valldigna.

Unes 200 persones van assistir al concert que es va complementar amb dues peces de Beethoven per obrir ambdues parts del concert, “Octet per a dos oboés, 2 clarinets, 2 trompes i 2 fagots. Op. 103 Mi b Major” en la primera i “Egmon” en la segona.
-