L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.771
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 54.398

dijous, 27 de març del 2014

Es crea a Tavernes un grup esperantista.

 
Un grup d’onze persones de Tavernes ha creat un nou grup esperantista a la localitat. El grup està coordinat per l’Associació Valenciana d’Esperanto, un col·lectiu creat per reformar, fer créixer i dur endavant noves idees i projectes al País Valencià.

Marc Rausell, un jove esperantista de Potries, guiarà els cursos d’esperanto a Tavernes. El grup compta amb la col·laboració del Centre Excursionista (CETV), a la seu del qual es reuneixen setmanalment els promotors de la llengua internacional. S’espera que participe gent d’altres llocs, com de Sueca i la Barraca d’Aigües Vives, i també s’espera començar un cercle de conversa.

(segons Esperanto Bloc)
-