L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 7 de març del 2014

La Cursa del Dia de la Dona es consolida com una gran festa popular estableix un record de participació

La plaça plena de gom a gom i el calfament
Si l’any passat van ser 204 dones les que es van inscriure, enguany s’han trencat totes les previsions i han estat 346 les inscrites en la XIII Cursa de la Dona a Tavernes, organitzada per la regidoria d'Esports. 

Molta gent, molta presència de vallers i valleres i entre ells animant a les participants l’alcalde, Jordi Joan, i regidors del govern municipal. La regidora Pilar Altur ha tallat la cinta simbòlica de l’eixida mentre els regidors Josep Llácer i Víctor Borràs han ajudat a repartir els trofeus i els regals a les dones participants. Cal recordar que la cursa no era competitiva. 
L'alcalde i regidors amb els trofeus i el tall de la cinta

L’eixida totalment puntual s’ha donat a les 19’30 hores des de la Plaça Major, encara que “l’activitat” s’havia iniciat uns minuts abans amb el “calfament” de les participants a ritme musical que ¡¡¡ s’han d’evitar lesions, i un bon calfament ajuda!!!. 

Els dos kilòmetres de la cursa s’han corregut amb molt poc de temps, una cosa que dona que pensar si serà qüestió d’allargar-la cursa fins a 3 km. perquè amb el nivell de participació hi havia gent entrant en meta i altres com aquell que diu estaven eixint. 
Preparades per a l'eixida i arribant a la meta

Per tant, una gran satisfacció per banda de tots. De l’Ajuntament per l’èxit de la convocatòria i la bona organització. Nomes la petita pega de no haver trofeus per a tots. Hi havia encarregats 300, o siga 100 més que l’any passat, però s’han superat totes les previsions. També satisfacció de tot l’equip humà que ha estat organitzat la cursa i sobre tot, satisfacció de les participants, que han gaudit d’uns moments alegres, joiosos i sobre tot esportius, on ha primat la germanor entre les dones de totes les edats, unides per reivindicar un paper igualitari en la societat en aquest preàmbul del Dia de la Dona que se celebra demà. 
El regidor d'esports content i pagat per l'èxit de la cursa
La fallera major, Empar Maians, cort d'honor i falleres també hi han participat.

Hi ha col·laborat la Policia Local de Tavernes, Protecció Civil, Creu Roja i les empreses Frutas Tono, Lanjarón i Atmósfera Sport. 

Per la nostra part, l’enhorabona a tots i a totes per la gran festa que han oferit a la ciutat.
-