L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 7 de març del 2014

Avui se celebra la tradicional Cursa del Dia de la Dona

Una imatge de la passada edició
Tot està a punt per a celebrar aquesta vesprada la XIII Cursa de la Dona a Tavernes, organitzada des de la regidoria d'Esports.

Un any més, i ja en són tretze, centenars de participants es concentraran a les 19 hores en la plaça Major de la ciutat per a inscriure’s en la cursa. L’eixida de les participants, de totes les edats, està prevista a les 19:30 hores, i transcorrerà per un circuit urbà de 2 quilòmetres. Totes les corredores rebran un obsequi en acabar la carrera.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, es mostra satisfet per “la gran acollida que esta activitat té cada any a Tavernes, que, a més, demana d’una forma molt sana i esportiva la desaparició de les desigualtats per raó de sexe. Des de la Regidoria d’Esports els oferim el nostre suport any rere any”.

Hi col·laboren la Policia Local de Tavernes, Protecció Civil, Creu Roja i les empreses Frutas Tono, Lanjarón i Atmósfera Sport.
-