L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 11 de març del 2014

La meitat dels contractats a les oficines de la Generalitat Jove són regidors o càrrecs del PP


Compromís ha denunciat el “enchufismo” després d'aconseguir el llistat d'Atles Serveis Empresarials adjudicatària de la gestió de les oficines al gener del 2012 per 1.041.232 euros. Compromís havia demanat la informació i en un primer moment la Generalitat va assegurar que no la tenia, però li la van donar després d'insistir.

Compromís afirma que “aquesta trama és un insult als milers de joves valencians que han d'abandonar la nostra terra per falta d'oportunitats. Sembla ser que l'única política del PP valencià per a crear ocupació és col·locar als seus en les institucions i organismes públics”.

L'Institut Valencià de la Joventut (Ivaj), dependent de la Conselleria de Benestar Social, té repartides per 12 comarques valencianes 13 oficines denominades Ivaj-Generalitat Jove. La gestió està privatitzada i la llista de treballadors de 2012 incloïa a 23 persones contractades, de les quals, almenys, 11 són regidors o càrrecs de les joventuts del PP.

Compromís afirma que “L'Institut Valencià de la Joventut hauria d'estar al servei de tots els joves. Diuen que no hi ha diners per a mantenir els cursos d'idiomes o l'abonament de transport jove però, en canvi, sí que hi ha per a mantenir amb nòmina als joves del PP, encapçalats pel seu president, Juan Carlos Caballero”. Compromís demanarà la compareixença de la consellera de Benestar Social, Asunción Sánchez-Zaplana, i la depuració de responsabilitats per aquestes contractacions.

-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ensenyat a escriure... ó Valencià ó Castellà!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ho diràs per tu mateixa, no?
I hem dit mateixa perquè pensem -¿per què serà? que ets dona.

En 7 paraules que has usat has fet ¡¡¡5 faltes!!! només 5, d'ortografia.

Va t'ho escriurem correctament:

Ensenya't a escriure... o valencià o castellà!

Les pilles, les faltes?
De res.