L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 20 de març del 2014

La "Nit del Foc" a vol d'ocell, des de Les Creus

Com ja hem dit, hi ha un grup de membres del Centre Excursionistes que, si l'oratge fa bo, aprofiten la nit de Sant Josep per pujar a les Creus i contemplar la "Nit del Foc" des d'aquesta talaia immillorable sobre la ciutat que es la muntanya.

Ens han enviat avui algunes fotos preses des de dalt, amb bona càmera, amb moments puntuals de la "cremà" per tal que els nostres lectors i lectores es facen una idea d'allò que s'albira des del cim en una nit clara com la d'anit.

A les fotografies podeu vore dos moments de la "cremà" de les falles que han aconseguit el primer (Falla la Via) i el segon (Falla la Dula). També s'hi pot constatar una circumstància massa sabuda: les falles ja no són de fusta i cartró, sinó de material plàstic, com ho delata la fumaguera  negra.

Agraïm el detall que han tingut, en nom de tots els vallers i valleres.

Falla la Dula
Falla la Via
 -