L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 17 de març del 2014

Queda molt poc de temps per a conéixer les falles guanyadores del 2014

Cambro



Les falles de Tavernes han estat qualificades aquest matí pel jutjat i com se sol dir “alea iacta est”, una locució llatina que podem traduir per “la sort ja està llançada” en referència al llançament del dau, un joc molt comú entre els romans. Només cal recordar com es jugaren la vestimenta de Jesucrist. 

Dula
 Cal destacar el gran esforç i treball de la comissió al llarg de la nit per poder completar una falla que ha tingut complicacions finals perquè l’artista per problemes a Cullera i Alzira ha endarrerit la plantà fins a última hora. A més i per a disgust de la comissió, havien comprovat com la pintura saltava en distintes peces i s’ha hagut  de refer moltes zones amb massilla i pintura. Ha estat un veritable desafiament al déu Cronos, guanyat pel Passeig que ha pogut acabar el monument abans de fer-se de dia. Enhorabona!

Passeig


La sort està ja llançada i d’ací poc de temps, a partir de les 7, a la plaça major es concentraran totes les falles per conéixer el veredicte i assistir també al lliurament de banderins, distincions i premis. Que hi haja sort per a tots! 

Portal de Valldigna

 Sabem que és impossible, que totes les falles no poden guanyar, però si que totes es mereixen els màxims guardons pel treball, la constància al llarg de l'any, el desig de superació i de millorar, i sobre tot per haver plantat unes falles molt dignes per a tots els veïns i veïnes de Tavernes malgrat tants problemes derivats de la crisi i també, no ens oblidem, de la bestiesa de l'IVA al 21%.... Ai, eixe 21% d'IVA del govern de Rajoy! i que es reduirà ja al 10% per a la pròxima edició.

Prado
I no. No ens aventurem a donar una guanyadora, ni en les grans ni en les infantils on suposem que el jurat ho haurà tingut molt difícil. Realment enguany totes les falles infantils serien mereixedores del màxim guardó. 

Via
La solució en unes hores. Sort!

NOTA: Les fotografies de les falles - majors i infantils- s'han publicat per ordre alfabètic.
l-