L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 28 de març del 2014

Avui s'ha celebrat el taller de creació de negocis innovadors a Tavernes

 
Aquest matí s’ha celebrat el taller de creació de negocis innovadors, dins de la sisena sessió del Primer Cicle d’Economia i Territori que cada mes du a terme la Regidoria de Foment Local de l’Ajuntament de Tavernes conjuntament amb la Universitat Politècnica de València, Campus de Gandia. 

El “Taller de creació de negocis innovadors. Casos d’èxit de la comarca. Auditoria a emprenedors de Tavernes de la Valldigna” ha estat presentat per Josep Llàcer, regidor de Foment Local, i per Pau Pérez, del Cercle EURAM de la Safor. Tot seguit han impartit el curs José Marín Roig, subdirector de l’Escola Politècnica Superior de Gandia (EPSG), i Òscar Morant, coordinador de l’Instituto Ideas (EPSG-UPV). 

El regidor de Foment Local de l'Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, ha indicat que “seguim treballant en el foment de l’emprenedoria, formant i assessorant els jóvens i també tots aquells que estiguen interessats a portar avant un projecte o idea de negoci. El taller d'avui ha servit per a aplicar mètodes innovadors de referència, com el model Canvas, presentats per professors especialistes de la Universitat Politècnica de València"
-