L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 7 de març del 2014

Demà se celebra un concent extraordinari amb motiu del Dia de la Dona on podrem escoltar el clarinetista valler Jaume Sancho

Jaume Sancho

Demà dissabte, dia 8 de març, en commemoració del Dia de la Dona, la Casa de la Cultura acollirà un concert de cambra a les 20 hores on s’interpretarà l’obra de la compositora francesa Ida Gotkovsky pels estudiants de l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya).

El concert també inclourà obres d’altres compositors com ara Martinü, Messager i Ravel. Els intèrprets són Helena Garreta (arpa), Itxaso Sáinz de la Maza (piano), Pablo Kirschner (violí) i Jaume Sancho (clarinet).

El concert servirà per poder gaudir de l’art interpretatiu del valler Jaume Sancho, el qual va començar el seus estudis musicals a l’edat de sis anys a l’escola de la SIUM i va continuar estudis amb el conservatori “José Manuel Izquierdo” de Catarroja amb el clarinetista Alberto Ferrer on conclou amb el Premi d’Honor Fi de Grau Professional. 



Jaume Sancho ha estat guardonat en diversos concursos nacionals de reconegut prestigi cas del "Concurs Nacional de Joves Intèrprets Ciutat de Xàtiva”, “Concurso Jóvenes Intérpretes Villa de Castellnovo” o al "Concurso de Jóvenes Intérpretes “Ruperto Chapí” de Villena.

Ha rebut classes de grans clarinetistes del país com ara Rafa Albert Soler, Juan Ramón Beltrán, Alberto Ferrer, Emilio Ferrando, Juan Navarro o Enrique Pérez i Piquer. Actualment amplia els seus estudis musicals amb Josep Fuster a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), Barcelona.

Jaume Sancho, interessat a trobar nous repertoris per al clarinet i amb la recuperació del repertori clarinetístic creat per dones compositores, duu a terme un treball d’investigació, estudi i interpretació de l’obra clarinetística de la compositora francesa Ida Gotkovsky, composicions de les qual tindren la satisfacció d’escoltar en el concert.

2 comentaris:

Un músic que l'aprecia ha dit...

Moltes gràcies Cotorra. Allí estarem. Un bon concertista Jaume Sancho, i gran amic dels seus i de tots.

Xelo Palomares ha dit...

Un concert de gran nivell oferit per un músic jove però que ja despunta en la seua carrera i que de segur ens farà sentir molt orgullosos que siga veí nostre.