L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 15 de març del 2014

Tavernes invertirà 214.632 euros en millorar els vestidors i instal·lacions de la piscina municipal


L’ajuntament de Tavernes invertirà 214.632 euros en millorar els vestidors, dutxes i serveis de la piscina municipal i alhora canviar la bomba d’aigua d’ubicació per millorar el manteniment i evitar els problemes actuals quan hi ha alguna avaria.

L’Ajuntament millorarà els vestidors, dutxes i serveis de la piscina municipal, una instal·lació que data dels anys 80, i que no ha gaudit des d’aleshores de cap millora ni reparació significativa. La idea es canviar el terra de la piscina per un altre, totalment antirelliscant, millorar els vestidors i les dutxes i també reparar i sanejar les bigues que sostenen el sostre.

Juntament amb aquestes obres, l’Ajuntament procedirà a substituir i traslladar de lloc la bomba d’aigua, ja que actualment es troba enterrada davall el mateix got i dóna molts problemes quan es trenca o en casos de fuites d’aigua, donat que s’inunda el lloc i el sistema elèctric es converteix en un perill per a la seguretats del operaris que solucionen el problema. 
La nova bomba i tot el sistema de depuració, així com elements elèctrics del funcionament, s’ubicaran ara en la superfície al costat dels pavellons que serveixen de vestidors.

La inversió de 214.632 serà possibles gracies a que la petició formulada pel govern municipal a la Diputació ha estat aprovada i serà subvencionada dins del PPOS 2014-2015.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aço es lo que es diu pensar en la ciudadans y acometre els problemes reals del nostre poble y no fer macroobres sobredimensionades que no hi havia forma de pagar y que curiosament la empresa que hi havia darrere o quebrava despres de embujacarse tots els diners o feia un contrat d'explotacio abusiu per novament forrarse.
Que estar en l'alcaldia no era no mes cobrar a mans plenes eh señor Manolo si,si li dic a voste,que hiha que ser mes inteligent y dedicat per portar un ajuntament.
Molt be Jordi,ets un alcalde com toca.