L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 7 de març del 2014

El PP i la regidora trànsfuga Karina Vercher voten en contra de la reparació de solsides del riu Vaca considerades urgents



Solsida després del pas de nivell

L’Ajuntament no podrà escometre les obres de reparació de les solsides del riu Vaca, qualificades com urgents i necessàries perquè el PP i la regidora trànsfuga han impedit aprovar una modificació de crèdit extraordinari que facilitava els diners que calen per iniciar-les.
Les obres són unes actuacions que no es poden demorar en el temps, per raons obvies de seguretat per als vehicles que circulen per la via, però el vot en contra del PP i de Karina Vercher han impedit iniciar les reparacions. 

Nomes cal vore les fotografies per comprendre la necessitat i urgència de les obres que, fins ara no es podien dur a cap perquè calia solucionar un punt complicat: aconseguir els permisos de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer. Ara, després de moltes gestions, i quan l’Ajuntament ja disposa dels permisos no es poden iniciar les obres pel vot en contra del PP i de Karina Vercher. 
Solsida entre la carretera i el pas a nivell
La veritat no entenem com es pot votar en un plenari en contra de projectes i d’obres i després en el BIM el PP són capaços de demanar més obres i inversions. Per a que ho demanen? Per votar en contra? 

Tampoc s’entén que la regidora Karina Vercher, que es qualifica de “progressista” vote en aquests assumptes al costat del PP i el que es més trist, sense explicar ni donar justificació del seu vot en contra. 
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb la falta que fan estes obres i ara van els del PP i voten en contra amb l'excusa de sempre.

Anònim ha dit...

Asi tenim una mostra mes de la politica aplicada a tot el pais.
MENYS PARTIDISME , MENYS OPOSICIO I MES UNITAT PER INTENTAR ARREGLAR LES COSES.
"Politica, tu si ke saps traure lo pitjor de cadascu i mostrar lo unic que els interesa i els preocupa. (El poder)"