L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 24 de març del 2014

ACTUALITZAT: Coeter II rebra un reconeixement per la trajectoria esportiva dins la gal·la dels Premis Valldigna



Paco Lluís Brines Ferrer, de Simat, conegut en el món de la pilota valenciana com a Coeter II, és mitger en la modalitat de raspall i avui dia potser el millor esportista en aquesta modalitat, rebrà el reconeixement de la Mancomunitat de la Valldigna per tota la seua trajectòria com a esportista dins de l'acte de lliurament dels  “Premi Valldigna 2014”. Enguany és el primer que, a banda de la distinció de "Premi Amic de la Valldigna" es fa aquesta reconeixement. 
Coeter II ha estat en el 2013 Campió del XXVIIé Trofeu Individual Bancaixa de Raspall - Trofeu President de la Generalitat. Els seus èxits esportius són múltiples i recordem només que va ser campió de l’Individual de Raspall en 2006; campió del trofeu Gregori Maians d’Oliva en el 2009; campió del trofeu Mancomunitat de Municipis de la Safor en el 2006, 2008 i 2009 i subcampió en el 2010, a més de subcampió individual en el 2008 i 2009. Per equips, ha estat campió de raspall en el 2010 i subcampió en el 2001 i 2008.

L’any 2007 va participar en les llistes municipals del Bloc Nacionalista de Simat, però no va resultar elegit regidor.
La nostra enhorabona.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L’any 2007 va participar en les llistes municipals del Bloc Nacionalista de Simat, però no va resultar elegit regidor.
La nostra enhorabona.

Anònim ha dit...

Enhorabona, per qué?
Per no abastir cap regidoria a Simat?