L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 8 de març del 2014

Demà diumenge, la Banda Simfònica de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes inicia la temporada de concerts .


L’inici de la temporada del 2014 serà una audició què començarà demà a les 12:00 hores a l’Auditori de la societat musical. La SIUM aprofitarà l’acte per a reconéixer públicament a Vicent Todolí Femenía, qui estarà al concert, l’ajuda rebuda en 1994 (270.000 euros, 45 milions de les antigues pessetes) per construir l’edifici social i l’auditori. Ales hores Vicent Todolí era Director General d’Educació i Cultura del Govern de Joan Lerma a la Generalitat Valenciana.

L’orquestra estarà dirigida pel titular, Carlos Revert Espí, i oferir un concert en dues parts: la primera s’iniciarà amb el pas doble “Goya” de Juan Palanca Masià, seguit de “Vasa”, composició estructurada en tres temps de José Suñer Oriola, autor, a la vegada, de l’obra obligada de la Secció d’Honor del Certamen Internacional de Bandas de Música Ciudad de València de 2013 “Phobos” i acabarà la primera part amb “Mutanza”, variacions simfòniques per a banda de James Curnow.

El plat fort del programa tindrà lloc a la segona part del concert amb la interpretació de “Hárry János” de Zoltán Kodály, una composició dividida en sis temps on es combina la narració musical amb la parlada i que comptarà amb la col·laboració de Josep Enric Grau.

Cal indicar també que, el proper mes d’abril, s’oferirà el tradicional concert dedicat als socis, en data per determinar. També s’ha confirmat la participació en el concert del diumenge dia 13 d’abril, el Diumenge de Rams, al Palau de les Arts Reina Sofía de València, dins del cicle de concerts que cada any tenen lloc a l’auditori.
-