L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 15 de març del 2014

El PP ha de demanar no una vegada disculpes al poble de Tavernes, sinó dos



Els dos documents originals que demostren s'ha seguit el mateix procediment i s'ha tardat el mateix temps. El PP ha copiat el de dalt de La Cotorra i ha amagat el de davall per tal que els ciutadans no comproven que el procediement és idèntic. Si feu clic damunt els voreu en gran.


El PP ha de demanar no una vegada disculpes al poble de Tavernes, sinó dos perquè ha tornat a fer una altra nota de premsa on torna a dir que l’alcalde va impedir tramitar la credencial del seu regidor. Seria la segon mentira consecutiva en aquest tema que fa al poble de Tavernes. El PP ha tornat a enganyar a Tavernes i ara haurà de demanar una doble disculpa per estar manipulant i mentit a la ciutadania per segona vegada.

En la documentació que s'adjunta i es publica dalt es comprova com, en el cas de la regidora del Bloc,  va dimitir el dilluns dia 16 de desembre, el dimarts dia 17 l'alcalde va firmar el comunicat de la vacant i la sol·licitud d'expedició de la credencial del següent en la llista del Bloc. I com aquesta comunicació es remet immediatament a la Junta Electoral Central i té eixida el dia 19, simplement es gasta el temps necessari per als tràmits municipals. En total 3 dies perquè el dijous ja està en correus.

En la documentació que s'adjunta i es publica dalt es comprova com el regidor del PP renuncia el dilluns dia 3, el dimarts dia 4 l'alcalde va firmar el comunicat de la vacant i la sol·licitud d'expedició de la credencial del següent en la llista del Partit Popular. I com aquesta comunicació es remet immediatament a la Junta Electoral Central i té eixida el dia 6, simplement es gasta el temps necessari per als tràmits municipals. En total 3 dies perquè el dijous ja està en correus.   Es a dir el mateix temps que la regidora del Bloc.

Mai en la història democràtica de Tavernes s'havia produït un fet tan greu com aquest, que el PP enganye per dues vegades al poble i ho faça en una nota de premsa oficial. Nota que ha publicat on amaga la meitat de la documentació que va presentar l’alcalde en el ple per demostrar que s’havia actuat segons la legalitat . Enganyar al poble amb acusacions falses a l’alcalde sembla ser la nova manera de fer política que tenen a Tavernes els regidors del partit mes corrupte de la història de la democràcia.  ¿Es aqueix el talant i la transparència que diu el president Fabra que vol imposar en el PP? ¿O és simplement la mentira, la falsetat que hem vist en Gurtel i Noos?. Deixeu ja de manipular els fets i de votar en contra del que es bo per a Tavernes, és el millor regal que poden fer al poble de Tavernes.

Nosaltres pensem que es vergonyós que el PP vulga enganyar al poble i que acuse a l’alcalde de coses incertes i falses. No és elegant ni de cavallers aprofitar-se de les xarxes socials per amagar els document que demostren que l’alcalde no ha fet aprofitament de la burocràcia administrativa. És simplement rastrer i manipulador que el PP faça trampa i vulga enganyar-nos com si forem xiquets, quan amb això solament aconsegueixen crispar i enfrontar als partits i a la població de Tavernes.

Demanem a l'alcalde que demane una certificació al funcionari garant de la legalitat en l’Ajuntament, el secretari general, per demostrar que l’Ajuntament ha seguit el procediment i la legalitat i que eixe certificat el done a conéixer en el pròxim plenari. Per molt que siguen falses i els documents de dalt ja ho demostren, són acusacions molt greus les que es desprenen de la nota de premsa del PP, i esperem que el PP demane disculpes publiques al poble de Tavernes per la seua actitud antidemocràtica i poc ètica. I damunt per doble vegada.

Copiar i pegar

Com es pot vore en el fragment de la dreta tot el lloc per on passava la nostra la línia roja l'han borrat. Tan malament que han borrat el quadre. Ho teniu marcat en cercle blau. Damunt han canviat la L de CENTRAL  a una grandària diferent. Xapussa. A mes les línies en els dos textos segueixen la mateixa inclinació, tot igualet. Clic per agrandir
Si lamentable és la segona nota de premsa del PP, perquè torna a mentir i manipular,  és mes lamentable encara que ho faça amagant part dels documents que l’alcalde va dur al plenari i va deixar a disposició de tot el món.

Sembla ser que només nosaltres vam agafar els papers. El PP ha publicat només una part, no ha tingut la valentia de publicar els dos documents perquè sap que és la mostra fefaent de la seua mentira i manipulació.

I damunt el document que publica no s’ha preocupat d’aconseguir-lo i se l’ha copiat de la Cotorra. El document que publica és el nostre, que ha manipulat com sap fer tan bé. L’ha manipulat i ha esborrat el nostre senyal roig per posar el seu verd. I ho fa tant malament, tan xapusserament que es nota a una llegua: es veu el quadre esborrat per on passava la nostra línia roja i la part de davall dels números borrada tan malament fet que es nota el senyal del roig.
Aci han borrat la línia roja, però s'han menjat una part de davall dels números i s'han deixat traces del color roig i la part de dalt del 40. Clic per agrandir.

Però no es això només: hi ha una altra evidència més clara que eixe document és el nostre, i es veu a simple vista, però la callarem.

De totes maneres, com “no hay mal que por bien no venga” des de ací hem de donar les gràcies al PP perquè, en haver agafat el nostre document per il·lustrar la seua nota de premsa, li demostra al poble de Tavernes que la informació de La Cotorra és veraç, exacta i que pot confiar en La Cotorra que quan diguem les coses no mentim. 
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

A vore...com era allò de què l'home és l'únic animal què tropessa dues vegades amb la mateixa nota de premsa...dic de la mateixa pedra?
Aci al poble sempre el doble. A fer el ridicul, per partida dobla.
Estes persones han perdut el nord, el sud i la part baixa de l'esquena.

Anònim ha dit...

oig, lleva el color roig comuniste i fica el blavet, Jose Mari!
Veus que mono queda?
Ara es un doc superguai!
Fes un taken i peguen...aixi, aixi, supermegatotal de la muerte!

Anònim ha dit...

Collo, aixo si es gossera tu... Copiant mal i tot!
Lo millor de tot es que falten documents, i quan algu diu les mitges veritats ja sabem que algo te que amagar...

Anònim ha dit...

Que bons sou, tu!
Els haveu pillat com a Llacer!

Anònim ha dit...

A todo puerco le llega su San Martin.

Anònim ha dit...

Ningú es tira pedres contra sa casa. I el Bloc no se la tiraria contra la seua.

M'explique: La prova més clara que el Partit Popular diu mentires, que dit de paso és una cosa a la que ens te massa acostumats tant en la politica general com en el poble, es que el procediment en els dos regidors tarda el mateix temps.

Si tarden el mateix temps i les mateixes dies, de dilluns a dijous, cal deduir que si l'alcalde va entorpir i impedir el nomenat del nou regidor del PP, tambe va entorpir i impedir el nou regidor del seu partit en tardar el mateix temsps ¿És lógic, no?.

I ningu es creu que l'alcalde impedira que es nomenara un regidor del seu partit. Això no te peus ni cap. Ningú es pot creure que el govern municipal, amb 7 regidors sense Vanessa Marti, posara traves i problemes al nomenament de Perfecto Benavent.

Tot el contrari, farien més rapids els papers perque agafara l'acte de regidor. I això va durar de dilluns a dijous, com de dilluns a dijous va durar el del PP.

Es la prova logica, la mes clara a més dels documents, que no s'ha impedit res i que el PP ha falsejat la realitat, ha dit mentires i ha enganyat a Tavernes.

Anònim ha dit...

El partit popular diu mentires i publica notes de premsa falses. Va a disculpar-se? Van a dir-nos perque han votat en contra de les millores en Tavernes? Gràcies

PD. No esta be aixo de copiar i damunt malament

Anònim ha dit...

Tu tens mes moral que l'Alcoiano. AGafa cadira i espera't sentat, que el PP es disculpe.