L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 14 de març del 2014

La Policia Local de Tavernes ja té preparat el dispositiu especial per a falles

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Seguretat Ciutadana, ha preparat el dispositiu de reforç policial que controlarà el correcte desenvolupament de la festa fallera fins el pròxim dia 19, Sant Josep.

L’Ajuntament reforçarà un any més l’operatiu policial per a garantir que les diferents activitats festives programades es desenvolupen amb les majors garanties de seguretat davant la previsible augment de presència de veïns i visitants als carrers de la ciutat.

La Policia Local incrementarà el reforç dels grups operatius dels tres torns de matí, vesprada i nit. Cotxes, motos i agents a peu seran utilitzats per a controlar les diferents rutes entre els casals fallers, i s’actuarà especialment en el control preventiu d’actes vandàlics, beguda en la via pública, llançament de coets indiscriminats, etc. Com a novetat, enguany hi haurà patrulles a peu en els tres torns.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha manifestat que “Tavernes destinarà més de 3.000 euros a reforçar els dispositius policials durant les falles. El compromís de l’Ajuntament és que tinguem unes falles tranquil·les i que, alhora, veïns i visitants puguen percebre la seguretat en els carrers i en els monuments”.

Els dies de l’operatiu especial, els agents de la Policia Local duran a terme diferents controls d’alcoholèmia, i els torns de nit seran reforçats de manera contundent per a garantir la seguretat de fallers i ciutadans. Estos reforços de vigilància i control s’han establert de forma preventiva per a evitar, tant com siga possible, problemes i conflictes.
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues que siga veritat perquè hui els xiquets ja estan fent totes les barbaritats que els dona la gana i els pares ni dir-los res. I estaven tirant coets dins de papereres, cremant coets damunt dels banquets acabats de pintar, tirant cohets grossos prohibits a la seua edat i jo no he vist ni cap pare ni mare que obriga la boca, ni cap policia controlant en cap falla ni per cap lloc que els diga res.
Ja que els pares, que son realment els culpables no controlen, que la policia local controle els menuts
i els permissos dels menuts i si no els tenen multa.
I això no es pot culpar a les falles, que encara no han donat ni un cohet a ningú, sino als pares que compren, no vigilen i consentixen tot.

Anònim ha dit...

Parlant dels cohets. Per què s'han posat en el passeig Colom els punts de venda de cohets.
Algú sap que han pagat a l'ajuntament?

Anònim ha dit...

Hauran pagat les taxes corresponents, com paguen les venedors del mercat, o com paga la carpa del Festivern i suposem que faran les carpes de les falles.
Què preguntes mes tontes.

Mobilitat exterior ha dit...

Al de les 8.56 Crec que l'esforç de transparencia de l'ajuntament de Tavernes va en serio i tu mateix podries preguntar-ho al consistori, de segur que surts de dubtes. Les catifes ja s'han llevat. Els temps obscurs han passat i esperem que no tornen. El problema és que no se si el poble està preparat per el rigor i la disciplina econòmica. Estos xicots han baixat l'IBI i això vol dir menys recursos, ells ho han advertit, però no se jo si quan baixen les subvencions o es deixen de fer algunes actuacions la gent ho encaixarà be. L'obstrucció, (que l'oposicio) pareix que no ho porta molt be. Ja vorem, ja vorem..

Anònim ha dit...

Si els dels coets han pagat igual que la carpa del Festivern els haurà eixit ben baratet. El que no se es si tambe han demanat la casa de la cultura o el trinquet debades.

La Cotorra de la Vall ha dit...

També la tenen: presentacions, exposició ninot, etc.
I està molt bé això que l'Ajuntament col·labore i ajude en una festa que és de tots.

I un aclariment: els actes que es fan a la Casa de la Cultura i esportius són actes propis o bé on col·labora l'ajuntament, dins de la programació cultural i esportiva que es prepara amb motiu i complement del Festivern. Ací s'ha dit i s'ha explicat i tot el poble pot acudir .
Si vols que l'Ajuntament es pague a ell mateix...