L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 19 de març del 2014

Les falles 2014 caminen cap a la seua fi que culminarà amb la "cremà" i la "Nit del Foc"

Les autoritats acompanyen la imatge del sant a l'església per a la missa
Les falles de Tavernes 2014 s'acomiaden aquesta nit amb la "Nit de Foc" i la "cremà" de les sis falles. No cal posar-se tristos, doncs com l'Au Fènix demà mateix tornaran a renàixer de les cendres encara calentes i amb la primera "demanà" recomençarà el procés que ens durà a les novelles falles del 2015.

Avui és Sant Josep. També el "Dia del Pare", per tant abans de res felicitacions als Joseps, Josepes i als pares en general.
 


La familia fallera ha celebrat el dia del patró amb una missa celebrada per D. Marcelo amb la presència del consistori, fallera major, Junta Local Fallera i fallers i falleres en general. En acabar, en comitiva, s'ha acudit a l'Avinguda de Malta on ha tingut lloc la tradicional "màscleta" de Sant Josep, encesa per la fallera Major, Empar Mayans, i les falleres majors de la falla La Via com a falla guanyadora de Tavernes.
 

Molt bona mascletà, digna per a una ciutat com la nostra i amb un terratrèmol quasi al final que ens ha recordat en alguns moments la de la Plaça de l'Ajuntament de València, i que ha estat seguida per una gran quantitat de vallers i valleres que omplia els voltants de l'Avinguda de Malta. 
 

A poqueta nit, es cremaran les falles infantils, sobre les 9 hores, i a partir de les 23'30 i per ordre invers al premi rebut, es cremaran les falles grans: Prado, Cambro, Portal, Passeig, Dula i Via, que calculem serà a partir de les 2'30 de la matinada.

Bona nit del foc i que acabem de passar d'allò més bé les falles del 2014.!
-