L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 8 de març del 2014

La Cambro aposta per la producció pròpia per a les nits de les Falles 2014



 
La Falla Cambro de Tavernes, en nota que ens ha remés, confirma que ha apostat per la producció pròpia en la seua programació nocturna per a les falles del 2014. L’única actuació externa contractada serà la del DJ valencià, José Coll, conegut per ser un dels més importants durant la década dels 90 i que estarà al pavelló de la comissió el pròxim dissabte, 15 de març amb el seu espectacle “Remember the music”.

A partir d’eixe dia, la programació nocturna de la Cambro es nodreix d’espectacles de producció pròpia. Així, el diumenge, 16 de març, a partir de les 23.30 hores s’ha preparat la representació d’un sainet valencià, on actuaran els membres del divertit grup teatre de la Falla Cambro, “L’Ull del Bou”. 

A l’endemà, dilluns 17 de març (dia en que es lliuren els premis a la Plaça Major), la nit estarà plena de música, ball i, sobretot, molt bon humor, amb la vuitena edició dels “Play Backs de falles”, que organitzen i interpreten un grup de fallers de la mateixa comissió. Es tracta d’una de les activitats més esperades, que al llarg del temps ha acabat consolidant-se com a un acte fix que atrau centenars de persones fins al pavelló amb l’únic propòsit de passar una bona estona. 

En acabar l’actuació hi haurà discomòbil fins la matinada amb el DJ de capçalera de la Falla Cambro i membre d’esta comissió, DJ Simonet. 
-

La nit del dimarts, 18 de març, està reservada a la tradicional “Processó del Camell”. Des de fa ja més de 15 anys, els membres de la comissió reten homenatge i demostren la seua devoció cap una figura que es va salvar del foc, un camell. Es tracta d’un acte també molt multitudinari i que atrau un gran nombre de fallers d’altres comissions. En acabar, com el dia d’abans, hi haurà festa fins la matinada amb DJ Simonet. Cal destacar que el pavelló de la Cambro estarà dotat amb 10.000 watts de so, il·luminació espectacular, màquina de fum i projector.
-