L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 7 de març del 2014

El poble valencià li trau targeta roja a Fabra



Foto: La Veu del P.V.
Les polítiques del PP i del govern d'Alberto Fabra, entre elles el menyspreu i les agressions a la nostra llengua, el tancament de RTVV i les emissions de TV3, els retalls en educacio i sanitat i dependencia... tantes i tantes coses han dut a una part dels valencians a expressar-se en contra i dir que no aguanta més a aquest PP . 

Aquesta vesprada, es feia una concentració simultàniament a Castelló i València, per demanar que el govern dimiteixi i convoqui eleccions avançades. "El PP ha portat el país a una situació absolutament insuportable. No podem callar. La societat valenciana està prou rebolicada'"deia la portaveu del moviment, la periodista Rosa Solbes que denunciava “el gran dèficit democràtic en el debat públic i al parlament. Tenen majoria absoluta, o més ben dit, absolutista, però governen per a una minoria”. 

A Valencia els manifestants han recorreguts els carrers de la ciutat distribuïts en columnes i s’han unit tots en la plaça de la Verge, on s’ha llegit un manifest que posa de relleu la difícil situació per la qual travessa el País Valencià a tots els nivells a causa del model econòmic, social, cultural i polític del PP que governa la Generalitat Valenciana. També s’ha recordat el model d'especulació impulsat durant els anys de la bombolla immobiliària, l'infrafinançament, la pèrdua de les caixes d'estalvi, el tancament de Ràdio Televisió Valenciana o la 'prohibició' de TV3 i Catalunya Ràdio.

Aquesta iniciativa per demanar la dimissió de Fabra i eleccions avançades està recolzada per Acció Cultural del País Valencià , Ca Revolta, Escola Valenciana, Societat Coral El Micalet, Valencians pel Canvi; els sindicats La Unió de Llauradors i Ramaders, CCOOPV, UGTPV, Intersindical Valenciana així com Plataforma en defensa de la llei de la dependència, Coordinadora Discapacitat i Dependència, ACDESA-PV, ACICOM, Plataforma per l'Ensenyament Públic, Salvem el Cabanyal, Federació de Dones Progressistes, Mildenou, Comité d'Empresa RTVV, PAH, Grup per a la recuperació de la memòria històrica, Comissió cívica per un hospital digne a Campanar, Coordinadora de Plataformas en Defensa de las Personas Desempleadas i els partits polítics Compromís, EUPV i PSPV-PSOE.
-