L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 22 de març del 2014

La candidatura que formen Compromís i Equo a les europees incorpora a "Participa"

La candidatura de Compromís i Equo per a les eleccions europees incorporarà “Participa”, un partit vinculat al 15-M. També es pot unir la Chunta Aragonesista (CHA), que decideix avui dissabte si s'alia amb Compromís o concorre amb Esquerra Unida.

“Participa” naix de Democràcia Participativa i les persones que s'integraran en la llista europea eixiran d'unes eleccions primàries obertes que se celebraran entre el 27 de març i el 2 d'abril. Es podrà votar per Internet i també mitjançant SMS i ja s'han presentat més de 20 aspirants.

El programa electoral de “Participa” s'elaborarà amb aportacions ciutadanes i s'adaptarà als consensos aconseguits a través de les consultes de “Ara, tu decideixes!”.

Entre els impulsors de “Participa” es troben Celia Lorenzo, infermera i activista del 15-M; José Luis Murillo, advocat de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH); Miguel Prats, expert en economia social i un dels fundadors de Democràcia Participativa; Pablo Gallego, que va arreplegar més d'un milió de signatures demanant la dimissió de la cúpula del PP pel cas Bárcenas; i Fabio Gándara, que al costat de Gallego va treballar com a impulsor de Democràcia Real Ja, plataforma convocant de les manifestacions del 15 de maig de 2011.

Segons “El Mundo”
-