L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 31 de març del 2014

El PP es nega a pagar les ajudes que deu del 201 i 2013 als agricultors valencians


El Partit Popular ha votat en contra a una Proposició No de Llei (PNL) que instava a pagar les ajudes corresponents d’agricultura en els anys 2012 i 2013.

El camp valencià és un “sector estratègic” que ha patit la retallada pressupostària anual de la Conselleria d’Agricultura, amb la qual cosa la participació en agricultura del pressupost global de la Generalitat Valenciana és d’1,3% quan en 2001 representava el 4,77%”.

El camp valencià perd ingressos i això obri més la distància amb els competidors d’altres territoris que sí que disposen de convocatòria d’ajudes i d’un compromís de pagaments de les ajudes estable de les seues comunitats. També es dona el cas que s’ha produït un retard en l’abonament de les ajudes, calculades en més de 30 milions d’euros i deixa en una situació desesperada a moltíssims productors.

El PP, en la Comissió d’Agricultura de Les Corts, ha votat en contra de fer efectiu l’abonament del que hi ha pendent de les ajudes als llauradors i ramaders valencians, encara que si que reconeix el deute que té el govern valencià que presideix, amb la qual cosa ens demostra una actitud completament irresponsable cap a un sector en crisi.
-