L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:20.663

dissabte, 8 de març del 2014

S'ha clausurat l'exposició del ninot 2014


Ahir a última hora es va clausurar a la Casa de la Cultura l'exposició del ninot 2014 que, a més de permetre contemplar les figures que cada exposició havia triat com a candidates a ser lliurades del foc la nit de Sant Josep, va permetre també visionar els llibres de les falles valleres.

L'exposició ha tingut una bona acceptació entre el món faller, i han sigut mols els fallers i fallers que han anat a la Casa de la Cultura a contemplar-la.
 
Els ninots indultats
Tal com vam informar dies arrere, enguany els ninots indultats han estat els presentats per la falla Portal de Valldigna, en figures de les falles grans, i la falla Cambro en les menudes.
-