L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 14 de març del 2014

Falles. És temps de falles.


Ja estem immersos dins de les festes de Sant Josep 2014. Al llarg del dia d'avui hem pogut comprovar com són molts els centres i guarderies que han aprofitat l'ocasió per celebrar la festa i cremar la seua falla. En teniu unes quantes fotos dalt.

 
També cal esmentar la cremà de la falla de l'Escola d'Adults Bolomor, en la plaça de la Casa de la Cultura, amb assistència del professorat i com no dels alumnes. Us posem unes fotografies del moment.


I com no, la noticia del dia es l'inici de la plantà de les falles. Via, Dula i Prado han començat a enlairar els seus monuments grans. És d'esperar que al llarg de demà dissabte acaben aquestes falles i inicien i acaben també la resta. Gran feinassa haura de fer Passeig, que comença la celebració del 30é aniversari, i que demà anirà de cap: planta de la falla i un gran camió-escenari per a la nit. 

Com diguem al titular es temps de falles. Gran part de l'activitat del poble girarà la voltant de la festa. Bones falles a tots i esperem i desitgem es passen en harmonia i que el temps acompanye.