L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 18 de març del 2014

Aquesta vesprada-boqueta nit ha tingut lloc l'ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats



Avui ha tingut lloc l'ofrena a la Mare de Deú. Un acte multitudinari, no només per la participació de fallers i falleres de les sis comissions de Tavernes, sinó per la gentada que omplia les voreres al llarg del Carrer Major i Plaça Major.


 Des de les sis i fins més enllà de les vuit han anat desfilant les comissions fins arribar a la Plaça Major on hi havia ubicada la imatge de la Mare de Déu dels Desemparats. La Junta Directiva de la Federació de Falles de Tavernes ha estat l'última en fer l'ofrena. Acompanyant a la fallera major de Tavernes, Empar Mayans, i la seua Cort d'Honor hi havia l'alcalde i president nat, Jordi Joan, i el president Ximo Felis. Un bon detall el de la comissió de la falla Cambro, que ha romàs en la plaça fins acabar a l'acte, per acompanyar també a la fallera major, que es integrant d'aquesta falla.


 L'acte ha tingut, com hem dit una gran participació de fallerets i falleretes, el futur de la festa, molt bona música acompanyant les comissions i, sobre tot, una vesprada relativament de bon temps, encara que al final ha bufat un poc de vent, molest. De tota manera, i toquem ferro per demà, l'oratge ha acompanyat a la festa.


Demà el dia gran, amb missa dedicada al patró Sant Josep; la tradicional mascletà sobre les 2 de la vesprada i la cremà de les falles, primer les infantils i ja per la nit les falles grans, en ordre invers al premi aconseguit.