L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 7 de març del 2014

Les obres de millora del cementeri no poden començar pel vot en contra del PP i Karina Vercher

Els dos trams on es pensa actuar
Les obres de millora de les secciones mes velles del cementeri hauran d’esperar després que el PP i Karina Vercher votaren en contra dels expedients que aconseguia els diners. Són unes obres que han millorar les dues seccions de ninxols que hi ha a ambdós costats de la porta principal, corresponen a parts del cementeri molt velles i que presenten problemes de manteniment i de conservació. Les fotografies que oferim a continuació deixen ben clar l'estat d'aquests trams. 


Les obres, per tant, hauran d’esperar a pesar del mal estat que presenten uns trams construïts amb rajola a cara vista, però eixes rajoles són d’arena i amb el pas del temps (hi ha nínxols centenaris) s’estan desfent. 

La intenció del govern de Jordi Joan és efectuar obres de manteniment i millora, sanejar tot el que hi ha malament i al mateix temps, posar ordre en els ninxols existents, molts dels qual haurien caducat en la concessió inicial de 100 anys. (NOTA: Hem dit la “intenció del govern de Jordi Joan” i no hem dit “la intenció del consistori” perquè s’ha vist que tots no tenen eixa voluntat en votar en contra). 



L’Ajuntament després facilitaria als titulars o hereus una prorroga, de durada segons l’ordenança actual, i podrien continuar allotjant les despulles dels familiars. Aquells nínxols que han caducat en la concessió i no es reclamen, serien arreglats i passarien a estar disponibles per a defuncions actuals. 

El govern municipal va portar al plenari de dilluns la modificació de crèdits que permetria tindre els diners per a fer l’obra. El PP va votar en contra i almenys va explicar perquè votava en contra (vore crònica del plenari). La regidora no adscrita Karina Vercher no va dir res, no es va dignar explicar al consistori, o siga als representants del poble de Tavernes, el perquè del seu vot en contra a la millora de les instal·lacions d’un edifici públic.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

A la gent del pp i karina la transfuga no els importa el poble, no volen millores, no volen mes servicis, no volen que avancem, no siga cosa que el govern actual isca ben parat de cara a un futur