L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.069
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 2.109

dimecres, 19 de març del 2014

La corporació vallera va visitar ahir pel mati les falles


La corporació de Tavernes, presidida per l'alcalde Jordi Joan, ha  efectuat una visita de cortesia a les sis falles de Tavernes conjuntament amb la Fallera Major, Empar Mayans, i Cort d'Honor que anaven acompanyats per la Junta Directiva de la FdeFalles. 

En la transcurs de l'acte, es van detindre a la Llar dels Jubilats per saludar als membres de l'associació ACUDE que celebrava amb familiars i amics la festa fallera, amb nomenament de fallera major en la persona d'Encarna Blasco.


Les fotografies originals estan publicades al Facebook i ens mostren diversos moments de la jornada.
-