L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 13 de març del 2014

Sobre la millora per a Tavernes del nou retén de la Policia Local i dipòsit de vehicles


El govern municipal va aprovar en el plenari passat dedicar una partida del pressupost a condicionar i dotar de mobiliari i demés el local del reten policial i dipòsit de vehicles que s’emporta la grua. 

L’oposició com sempre, no està d’acord. Continuem com sempre: no està d’acord en res del que faça el govern. El PP i Karina vercher no estàn d’acord en que s’arregle el cementeri, no estan d’acord en que es posen papereres i banquets al poble, no estan d'acord en que es milloren els senyals de circulació, no estan d’acord en que s’arregle el camí Sequia la Bova.... no estan d’acord en res, com el passat estiu no estaven d’acord en posar aire condicionat al jutjat o millorar els accessos al parquing. 

Però... mira per on! Sí que van estar d’acord en que el govern municipal pagara els 1’7 milions pel “seu” aparcament del passeig. Això sí! Totamment d'acord en que els vallers i valleres dediquen 1’7 milions a pagar el desastre del "seu" projecte que damunt va desfer el passeig i ha estat el desastre més gran de gestió de la història de Taverens. 


I com amb això si que estaven d'acord, en que els demés paguem els seus desastres, votaren a favor perquè el govern municipal solucione heredats "seus" i apoquine 1’7 milions d'euros que ara vindrien molt bé per a fer obres i inversions. I no parlem de la piscina. Ja vorem que passa però tot apunta al mateix: a pagar-la el poble!

El govern municipal fa uns mesos va fer concurs públic per  llogar un local on posar el local de la Policia Local i el dipòsit de cotxes que s’emporta la grua. I perquè va fer un concurs públic? Perquè ara s’acaba el contracte que el PP va fer i s’ha mantingut durant anys amb una empresa només per arreplegar els cotxes.

Per si els veïns no ho sabeu: des de fa anys, molts anys, l’Ajuntament manté un conveni de serveis amb una empresa que arreplega els cotxes i els du a la zona de Massalari on està el dipòsit.

El govern municipal entre les condicions del nou contracte està pagar el mateix, els mateixos diners que anys i anys ha pagat el PP, però.... amb moltes més millores per als veïns, per a la gestió municipal o siga, millores per a Tavernes.


Millores del nou contracte

La primera millora: mentre el diposit contractat pel PP estava a kilòmetres del poble, amb les molèsties que açò provoca als veïns, que primer han de fer papers a l’Ajuntament i després que algú els porte al dipòsit a arreplegar el cotxe, el nou dipòsit el d'aquest govern municipal està.... ¡dins del poble! A l’eixida d’Alzira però dins del poble.

Segon millora i mes important: amb eixos mateixos diners es lloga, afegit, un local per als 50 agents de la Policia Local. Un local només per a les forces de seguretat, actualment amuntonades i sense espai a l’edifici de l’Ajuntament.

Però hi ha més: el local té més de 800 metres per a usos administratiu i magatzem i una superfície exterior de 230 m per aparcament de vehicles policials i una altra zona tancada que fa de dipòsit. 

I l’edifici te despatx per a atenció als ciutadans; despatx per a agents i oficines de prefectura; despatx d’atenció de víctimes de violència de gènere i menors; espai per a taula de treball i reunions per a 10 persones; vestidor, arxiu d’expedients policials; sala multiusos amb capacitat mínima per a 30 persones; un armer en dependència independent i com no vestuari, amb WC i dutxa, separat per sexes, un magatzem per a la senyalització eventual i un WC per a visitants.


O siga, el que realment fa el govern municipal de Jordi Joan, és optimitzar els recursos, que donen més rendiment al poble com es canviar un sol lloguer del diposit en el Massalari per un altre diposit a l’eixida del poble i un edifici de 800 metres per a la policia local. La millora és evident. A vore qui ho nega...

Ara això si: cal preparar el local per a les condicions que necessita la Policia Local, com a cos de seguretat i que du armes i ha de tindre un sistema de comunicacions àgil amb administracions superiors. Condicionar, moblar, dotar el local de 800 metres per a 50 agents, té un cost. Es calcula, amb independencia de la dotació de la partida, sobre els 60.000/70.000 euros. O siga, si el contracte es per a 5 anys ens entre 12.000/12.100 euros any, mil euros més o menys al mes el lloguer del local de 800 metres amb totes les dependències policials dins.  
I una altra millora: l’edifici de l’Ajuntament que s’ha quedat curt d’espai, es buidara en part, es millorarà la gestió als veïns amb més espai.

I com no, l’oposició del PP i de Karina Vercher. I ara se suma un nou partit que sembla vol implantar-se: Demòcrates Valencians. ¿Benvingut al club del NO? 


No estan conformes i s’oposen, no volen que es faça. No volen totes aquestes millores. I les excuses que donen es que es fan en casa d'un altre. A un amic nostre li passa una cosa igual, està llogat i s'acaba de gastar 1.300 euros en arreglar-se "el cagador" de la casa d'un altre. "Si però m'ho disfrute i jo i visc jo en millors condicions". Es una opinió. Com la de l'oposició, que sembla ser prefereix "un comú" abans que fer obres en la casa que viu, encara que siga d'un altre. L'exemple del nostre amic és real.

 L'oposició prefereix tindre un dipòsit al Massalari, prefereix que els 50 agents estiguen tots amuntegats en l’Ajuntament, prefereix tindre un armer massa a l’abast de tots; prefereix que els temes “sensible” no tinguen el suficient secretisme, etc, etc. En resum, no vol una Policia Local moderna i amb tots els serveis i dotacions. Vol tindre'ls com fa 50 anys.
 

Cadascú que valore els fets. Nosaltres ho tenim clar: l'oposició segueix oposant-se a tot allò que implique beneficis per a Tavernes dins de la seua lluita perquè aquest govern d'ara no puga fer res, travar la gestió, impedir millores per a Tavernes. No hi ha més darrere que això: torpedejar la gestió del govern.


27 comentaris:

Enric Estruch, Coordinador Comarcal de Demòcrates Valencians ha dit...

A vore si no mesclem, els altres que diguen el que vullguen : El que diguem Demòcrates Valencians de Tavernes en nota de premsa i que no haveu publicat, vosaltres sabreu quina política seguiu , nosaltres ja la tenim clara, es que no ens pareix bé fer despesses en un local llogat perquè invertir en lloguers i a més invertir per a adecuar-lo/millorar-lo en algo que no es teu es tirar els diners a un pou sense fons.

Es a dir, que quede clar que no ens opossem a dotar a la policia local d'un nou local, que falta li fa,si no en la forma en que es va a fer .

De totes forme acompaye la nota de premsa en comentari següent, i si deixeu que cadascú traga conclussions, a vore si així si sou capaços de publicar-lo, gràcies de bestreta .

DV-Tavernes ha dit...

SOBRE LES DEPENDÈNCIES POLICIALS

Davant de la notícia coneguda ahir en el ple de la formalització en ferm d'un contracte de lloguer , així com l'aprovació d'una partida de 120.000 euros per a condicionament del local arrendat per a dependències de la policia local, des de DV de Tavernes volem mostrar el nostre rebuig al projecte, perquè considerem que invertir tant en qualsevol lloguer, com en millores en un local que no és de propietat municipal i més a encara que s'ha llogat a curt termini i no ens consta que amb opció de compra, és malgastar els diners dels vallers, tirar els diners a un pou sense fons com es diu popularment .

Per tot això i considerant que encara que és necessari donar una solució digna a la nostra policia local i al depòsit de vehicles, no és tan urgent com per a prendre una mesura al nostre entendre precipitada i populista , per la qual cosa demandem es paralitze el dit projecte i s'estudie més a fons una solució que no minve les arques municipals sense una contrapartida positiva en el patrimoni municipal .

TEMPLANÇA FRONT A CRISPACIÓ

Aprofitem parlant d'un tema acordat en el ple d'ahir, per a manifestar la nostra preocupació davant de la volta per part de govern i oposició al politiqueig pur i dur quan pareixia que arribaven aires de consens, creant amb això un clima de crispació que s'està reflectint en la ciutadania vallera, com hem pogut observar desgraciádamente en els dos últims plens .

Per tot això demanem als nostres polítics locals templança en els seus actes però també en els seus fets , a fi del bé i la calma socials .

DV-Tavernes ha dit...

P.D. No estem, com digueu,implantant-nos, ja estem aci, a Tavernes, en uns dies tindreu noms i cognoms i en més menys un mes pressentació del consell local .

El mateix en Gandia i Oliva, i ja més de 20 agrupacions locals en tota la Comunitat, amb 12 regidors , cinq d'ells en governs en Pego i Alboraia. I el dissabte pressentació de seu i col.lectiu en El Campello , i la darrera setmana de Març Alzira i Cerda i gestora comarcal de La Costera.

Així que més que implantant-nos podeu dir que ja estem en marxa .

Gràcies per la vostra atenció, espere voreu publicat , saluts amics editors i als lectors de La Cotorra .

La Cotorra de la Vall ha dit...

Nosaltres ho tenim clar.
Un exemple d'anar per casa: No es pot dir no m'opose a que es pugueu comprar un tratge, pero si que m'opose a que el pagueu.

I això es el que nosaltres deduim.

De tota manera es publica el punt de vista del nou partit, a qui li desitgem sort, i dir que respectem pero no compartim la nota.

Ara no anem a discutir ací.
Per tant ho donem per tancat.

Anònim ha dit...

Està clar que va a costar més que abans però millorem molt amb una despesa minima.
Em preocupen les declaracions de Borràs en "Las Provincias" ue donen a entendre que queden coses per concretar:
" Borràs reconocía que aún no han valorado el servicio de grúa,...

No obstante todavía está pendiente el valorar si se adjudica el servicio externo de grúa y arrastre, o si ese servicio se presta de forma directa desde el Consistorio Municipal. Lo más probable es hacer una concesión por el momento y en un futuro valorar la opción de que la grúa sea municipal."
No és bo per al govern el que diu.


Enric Estruch, Coordinador Comarcal de Demòcrates Valencians ha dit...

En tot cas diríem qué ens opossem a que se'l llogueu en una tenda i damunt l'amilloreu amb boniques botoneres , li entreu els camals i demés, quant podem llogar-lo però amb l'opcció de comprar-lo a plaços més endavant.

Gràcies per donar-nos veu , com be digueu, els lectors que llisguen i deduïsquen , a més informació més lliures .

Saluts companys de La Cotorra .

Anònim ha dit...

No, el nou partit DV no demana que no pagueu el tratge, demana que el pagueu en propietat. I amb els diners que es gastareu, es compra un dels dos locals que han entrat al concurs, si no ven ningú, es compra i es fa obra (crec que al pla hi han molts solars, no se si l'Ajuntament en te algun) i a la llarga no eixirà molt mes car. Crec que un reté es per a tota la vida, no es pot pensar nomes en 5 anys. Perque no li contesteu al que exposa Enric? Perque no heu considerat la possibilitat (tan clara i bona) de compra? Quins altres interessos hi havia?

Anònim ha dit...

El nou partit havia de tindre en compte que es va a un lloc nou i s'ha d'habilitat i dotar el lloc per a un servici especial i molt espefici com es la PL, un cos de seguretat que necessita unes condicions i mitjans especials que mai el PP havia pensat en dotar-los.

El nou partit pel que es veu vol es que s'emporten taules, cadires, separacions de les dependències, armaris, i demés i deixen les estances de l'Ajuntament que van a buidar sense cap mobiliari i sense res de dotació ¿És això el que voleu?
La nova dotació fa falta i això, senyors del nou partit no es queda en casa d'un altre. Ens ho emportarem quan acabem.

Damunt, sabeu i si no ha sabieu ara ja ho sasbeu, que la policia local necessita una sèrie d'instal·lacions especials que no cal buscar en un lloc public o botiga de mobles: cal comunicació amb GC, emissores, antenes, els numeros especials d'emergencia, armeria, etc. Tot això no està en cap altre lloc, no ho trobes per ahi arreu i s'ha de fer.

O siga que els diners seran per això i, no per a fer grans obres en les instal·lacions de Modus Vivendi

Haureu de parlar amb mes coneixement de causa i no seguir tant el dictat del PP.

I no em vingueu amb excuses, en el fondo lo que no voleu es que el cos de la PL estiga ben dotat i ben considerat en este poble.

I respecte al que parla de la valoració del servei de grua es nota que no té ni idea del que parla.
El conveni s'acaba en abril i per tant el consistori haura de valorar si continua fent-lo una empresa externa com ha fet sempre el PP o es planteja fer-lo l'Ajuntament.
No ha dit cap cosa de l'altre món, i simplement demostra una vegad mes la transparencia del govern que no fa ascos a dir com està la situació.

Estruch ha dit...

Qué en el fons no volem que la policia local estiga ben dotada ? No ens façes riure, tu mateix el desqualifiques quant dius esta xorrada , no val la pena contestar-te , ho farè amb qui raçone amb trellat .

Anònim ha dit...

Pues t'ho he raonat molt bé.
I sembla que t'ha picat el raonament. Tu pots dir quant vullgues i mes, la nota es impepinable de clara

des de DV de Tavernes volem mostrar el nostre rebuig al projecte,

no és tan urgent com per a prendre una mesura al nostre entendre precipitada i populista , per la qual cosa demandem es paralitze el dit projecte

I si el conveni actual acaba en abril jo crec que si es urgent.

Segur que si no hi ha res a punt a abril dirieu que hi ha ineficacia
i que ho tindiren que haver fet abans.

Que mal es fer notes sense arguments. I quan ens pilla el bou, a recular.

Estruch ha dit...

I que mal es tractar de qualificar lo inqualificable, amic, perquè:

Si era tant urgent, perquè no començaren l'expedient abans i. ara no les pillaría el bou ?

I si el pilla el bou, acàs no es pot prorrogar l'actual contracte ? Vols dir que a MGM no l'interessa, encara siga per sòls uns messos més ?

Acàs no hi han més llocs per a deixar cotxes del depòsit ? Perquè el cos de polcia en sí encara cap on està, deficiénment i per això sense demora en buscar-li solucions, però encara cap .

Sempre serà millor que tirar els diners en un pou sense fons , no ? que a l cap i la fi es el nostre "però ".

Ale, seguix que com més xarres més raó ens dones, i ja no digam publicitat , que com tenim la raò, donan's tota la que vullgues.

P.D. Com veig que estàs torpe, demà no el pergues Quadern, ahí hi hauràn més explicacions i ben argumentades sobre la nostra postura .

Gràciessssss ...

Anònim ha dit...

des de DV de Tavernes volem mostrar el nostre rebuig al projecte,

Per tot això i considerant que encara que és necessari donar una solució digna a la nostra policia local i al depòsit de vehicles, no és tan urgent com per a prendre una mesura al nostre entendre precipitada i populista , per la qual cosa demandem es paralitze el dit projecte

I no li pegues mes voltes

Estruch, editor i coordinador polític ha dit...

La grossa per a tú, no patisques, els lectors que llisguen objéctivament no tindràn dubtes , i si en teniu encara , demà més en Quadern . I els no objectius , com tu, la veritat m'importa un ràbano la seua opinió.

Així que com bé dius, no li pegues més voltes tu tampoc. Salut .

Anònim ha dit...

Estic d'acord. Els que lligen objectivament no tindran dubte que

1. des de DV de Tavernes volem mostrar el nostre rebuig al projecte...

Jo entenc que DV diu: rebuig al projecte.
Objectivament s'enten: el projecte.


2: Per tot això i considerant que encara que és necessari donar una solució digna a la nostra policia local i al depòsit de vehicles, no és tan urgent com per a prendre una mesura al nostre entendre precipitada i populista , per la qual cosa demandem es paralitze el dit projecte

Jo entec que DV està dient no res mes que es paralitze el projecte. I paralitzar vol dir no seguir, no fer-lo.
Objectivament s'enten.

I jo no li dire que m'importa un rave la seua opinió. A mi si que m'interessa la seua opinio i mes si es proclama representant d'un nou partit DV. Ara pense que estem comprovant que te poca corretja i li costa reconéixer els errors.

Anònim ha dit...

Aquest senyor m'havien dit que tenia un blog. Que ja l'ha tancat que ara monopolitza aquest?

Anònim ha dit...

A l'anonim de les 13:14, 14:41, 15:47, 22:17 i potser tambe el de les 11:07 :
Fluix argument per justificar l'extra de despesa de 120.000€ amb lo de les emissores,antenetes i armeria, i que no son tot obres. I els mobles els deixem tots a l'Ajuntament.
L'obra ja sabem que no val els 120.000 si no posen marbre,moqueta i tarima flotant. Les antenes,telèfons i emissores ja les tindrien al consistori, o anaven fent amb senyals de fum? Amb l'armeria es referiria al lloc o mobiliari, o es que fins ara usaven pistoletes d'aigua o picamans en compte de porres? Van a comprar ara material antiavalots i kalasnikovs? I amb els mobles que van a fer, muntar un nou departament a l'Ajuntament, per aixo els deixen tots? Tot el mobiliari del Ajuntament nou no era nou tambe? Encara valdria per a altre lloc, no?
No sera una excusa per fer modificacions de crèdit i desviar diners a altres llocs? Aixo per si no es disposen de mes diners, a no ser que dimitisca altre regidor de l'Ajuntament i es puga clavar el cap en alguna altra votació "sorpresa".
Pero no, no es aixo, com que ens creguem que si n'hi ha projecte fet, que el publiquen a este blog, com fan amb molts altres.
S'atreviran?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Per al·lusions:
- A l'anonim de les 13:14, 14:41, 15:47, 22:17. No hi ha res.

- que el publiquen (el projecte) a este blog,

Com que ja estan fent "cosetes" en el local, vas i les mires directament. Quedara millor que un projecte.

Per cert, ja no firmes?

Estruch ha dit...

Errors ? Tenim ben clar el qué pensem i no ens amaguem, com si feu altres, mira hui quadern i voras si ho tenim o no clar .
I clar que volem es paralitze, que no ha quedat clar ? I que el rebutjem, clar que sí, qui ha dit el contrari ? .
I si he entrat aci es per alusions a DV .
Salut a tothom .

Anònim ha dit...

A l'anonim de les 3:40 que sembla ser s’adormia i no sap ni lo que escrivia
Si fluixos són els meus arguments, eren arguments. Pero em recorda el cas d’aquell astronauta de “ tenim un problema” tu també en tens un i es que no en dones cap d’argument.
O siga vols que tot el sistema de comunicació que hi ha ara a l’Ajuntament es desmunte i es porte al nou local. I el retén que ha de tindre l’Ajuntament sense res, ams senyals de fum, i si hi ha un dia una emergencia en el poble (una inundació per exemple) i la casa consistorial ha d’acollir qualsevol mando operatiu d’eixos que estiga sense cap sistema de comunicacio. Menuda animalada.
També vols que tot el mobiliari, armaris, etc. que hi ha ara en les dependencies de la PL, se l’emporten al nou local. I les dependencies de l’Ajuntament es quedaran buides, sense res i caldrà dotar-les de nou perquè han de passar a ser oficines municipals. ¿I no será millor que la dotació es faça en el nou local i segons la grandaria, espai i necessitats reals de la PL? Segon animalada que has amollat.
I dius: ¿I no sera una excusa per fer modificacions de crèdit i desviar diners a altres llocs? Una acusació molt greu això de desviar diners. Vols dir que ho farien per baix mà i sense que ho sabera Intervencio municipal? Tercera animalada.
A les 3’40 sembla ser que estaves molt oscur.

Anònim ha dit...

PP, KV y DV en contra del retén y de las mejoras para nuestra Policía Local.

Estruch ha dit...

Anònim de les 11.21 = seguidor d'allò de "injuria que algo queda". Menys mal que les mentires tenen les pates curtes i la gran majoría de lectors no es deixen enganyar , i menus els d'enmig, els que lliogen objectívament , sense perjuís ideològics que reduixen com tu fas el tema a una afirmació falsa davant la manca d'arguments per a contradir el que diguem, almenys l'altre si ho fa .

Per altre costat, moltes gràcies a tots per haver donat a coneixer més si cap a Demòcrates i a Quadern, favor que ens esteu fent, així que si voleu seguir, avant, com tenim ben clar les nostres idées, les defendrem fins al final i donant la cara, no com altres, perquè serà ?

Anònim ha dit...

Seria possible que el representant de DV argumentara amb coneixement de l'ortografia i de la gramàtica? Més que res per tal d'entendre el que vol dir. Gràcies.

Anònim ha dit...

Pues jo l'entenc perfectament. Tu no o no vols entendre'l?
A mi tambe m'entendrien si em publicaren el que comente, es veu que han guipat que soc del mig i tampoc interese.
Moltes gràcies.

La Cotorra de la Vall ha dit...

I què no s'ha publicat? A vore si igual no s'ha enviat bé...

Anònim ha dit...

Si. Sempre són coincidències. No dec de saber petjar bé el botó de "Publica el comentari". Deurieu de canviar-lo per "Envia el comentari". Lo de publicar-ho ja són figues d'altre paner.
No pasa res, qui paga, mana (i carrega amb les conseqüències).

La Cotorra de la Vall ha dit...

Doncs igual és això, no has pitjat bé el botó.

Anònim ha dit...

Si, deu ser això.
Excuseu la torpesa...