L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 16 de març del 2014

Les falles de Tavernes acabaran la "plantà" al llarg del dia d'avui. Cambro i Portal estan pràcticament acabades.

Les sis falles de Tavernes ja són al carrer. Les grans i algunes de les menudes, però el que és cert és que al llarg del dia d'avui han d'estar acabades, car demà és el dia anunciat perquè les visite i les puntue el jurat i, a la vesprada, a partir de les 7 es donen a conéixer les guanyadores d'enguany.

Aquest matí les falles valleres presenten diferents moments d'acabament. Així pràcticament acabades podem considerar les falles grans de Portal de Valldigna i Cambro, amb els seus rètols i critica. Molt avançades i a falta de remats en la gespa i cartell estan Dula, Via i Prado i la que ens ha semblat un poc més endarrerida ha estat Passeig, justificat perquè ahir dissabte van haver d'acudir a molts front i sobre tot el de muntar un camió-escenari per a la revetla de la nit. No obstant segur que a la nit totes acabades i preparades per a la visita del jurat.

Les menudes ja són presents i muntades en Cambro, Dula. Portal i Prado, a falta en totes dels rètols.

Ací teniu les fotografies de les falles tal com estaven aquest mateix matí:

Falla Cambro


La falla Cambro presenta una interessant crítica local, on també ens han inclós. Ací podeu llegir els dos rètols que ens hi dediquen. Us agraïm el detall. Podeu llegir millor fent clic damunt la il·lustració.


Falla Portal



La falla Portal fa una crítica de la regidora trànsfuga aprofitant l'avinentesa del seu nom coincident amb el d'una cantant dels 60 i parodia la moció de censura modificant la lletra de les cançons "Les fletxes de l'amor" i "Ara te'n pots anar". Tant "Ppopular" és ara la regidora com eixes cançons en aquell temps.  Podeu llegir millor fent clic damunt la il·lustració.


Falla la Dula


Falla Prado


Falla La Via


Falla Passeig


-