L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 9 de març del 2014

La falla Portal de Valldigna ha celebrat la matinal de motos i cotxes clàssics


La falla Portal de Valldigna ha celebrat la "VII Matinal de motos i cotxes clàssics" amb bona participació de vehicles que han fet el goig a tots els que formaren part de la denominada "Anys 60", una época que ha oferit els majors representants.


Ducati, Montesa, Derbi, alguna Shangla només per citar-ne algunes de les motos i 600, 1430, Citroen de l'época... entre els cotxes que hem pogut visionar en la matinal, que començava amb el tradicional esmorzar, i ha continuat amb la volta-visita a la Valldigna formant una caravana multicolor primer pels carrers de la nostra ciutat.


Bona presència de veïns i veïnes en la matinal i entre els assistents hem pogut vore a l'alcalde, Jordi Joan, i regidors del govern, interessant-se pels vehicles i alguns dels detalls tècnics.
-