L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.590
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:1.590

dijous, 6 de març del 2014

Tavernes debat aquest dijous la repercussió del tancament de RTVV

La Casa de la Cultura acollirà aquest pròxim dijous 6 de març una taula redona per a abordar els efectes i la repercussió del tancament de Ràdio Televisió Valenciana entre la societat Valenciana.

L'acte tindrà lloc a les 19:30 hores de la vesprada i hi participaran cares tan conegudes per als veïns com els vallers Vicent Mifsud, periodista de Nou Ràdio i president del comité d’empresa de RTVV, Xavier Alberola, també de Tavernes, i cara ben coneguda de les retransmissions esportives i de pilota valenciana.
Altres components de la taula, també tots ells de la Valldigna, serà la simatera Rosa Brines, una de les primeres cares que els valencians van conèixer en els inicis de la posada en marxa de la radiotelevisió pública i l’operador de so de Nou Ràdio i natural de Benifairó de la Valldigna, Òscar Pellicer.
-

5 comentaris:

GORDON GEKKO ha dit...

A mi m'agradaria saber estos professionals de la comunicació que feien mentre els seus directius manipulaven, contractaven a dit sense control i engreixaven consatantment el deute de l'Ent. Jo en aquests últims vint anys no he vist cap protesta seriosa que denunciara tots aquests fets. Sols quan es van deixar de pagar les nòmines es va començar a denunciar tot. Ja ens preocupava el valencià, ja ens preocupava la manipulació, ja entrevistàvem a les víctimes del metro, ja eixia lo de la Gürtel.......un poc tard no?

Altra reflexió: si RTVV no haguera quebrat segurament tots seguirien aguantant i consentint el que ara no aguanten i consentixen.....després d'haver deixat de cobrar. Tots tenim dret a defensar el nostre lloc de treball però lliçpns d'ètica i moral per favor posseu-se a la cua.

Anònim ha dit...

y jo en pregunte si estos profesionals diuen que Rtvv es rentable y volen tant al nostre Pais perque no es constituyxen en una cooperativa y la posen en marcha

Anònim ha dit...

A que venen ara? A contar el que vaen caller mentre cobraven un bon jornal? Això abans no ara que estàn al carrer.
Com diu un comentariste. Si diuen que una tv és rentable que la administren ells i la avalen amb el seu patrimoni

Anònim ha dit...

A Gordon Gekko:

Alguns dels treballadors de Canal 9 que van a parlar en eixa conferecia t'he de dir que no els conec més enllà de les seues aparicions a la televisió.

Respecte de Vicent Mifsud, periodista de Tavernes, si que tinc que dir-te que tinc el gust de coneixer-lo des de que era un xiquet.

Tinc que dir-te que jo i segurament la majoria de ciutadans que assistirem al debat, no li podem donar cap lliço d'etica i moral.

Estic segur que ell ens en pot donar moltes a tots nosaltres.

Es una persona que des de ben jove ha estat conseqüent amb les seues idees i que ha tingut que lluitar molt i que ningú li ha regalat res.

Ha estat una persona que va estar a punt de costar-li el seu lloc de redactor en Radio 9, guanyat per oposició, com a conseqüencia defensar les seues idees, tot això molt abans del tancament del Canal 9.

Per les seues idees, es va declarar insumís a la prestació del servei militar obligatori, essent comdenmat a una inhabilitació i després indultat al eliminar-se el servei militar obligatori.

Els que el coneixen saben que es capaç d'assumir qualsevol repressalia personal o professional abans de renunciar o recular en la defensa de les seues idees o de fer-li dir o confesar en el que no creu.

Si jo o els que el coneixem el tinguerem que definir segur que coincidiriem en dir que es una persona d'esquerres, demócrata, integra, sensata, honrada, fidel a les seues idees, amic dels seus amics i respectuos fins dels seus enemics.

Es una persona que té el respecte de tot els que el coneixen, fins i tot dels seus adversaris, donat que no pot tenir enemics.

Vicent Mifsud, com a membre i president del Comité d'Empresa de RTVV ha estat continuament lluitant per la defensa d'una radio televisió pública de qualitat. Un altra cosa es que les seues paraules no aparegueren a la televisió o la radio igual que no apareguern les dels afectats del metro o altres veus molestes per als dirigents del moment.

Crec que ell i els seus companyers es mereixen que siguen escoltats, i si després no t'agrada el que diuen, ja podrás criticar-los o censurar-los.

No estime adequada la crítica personal des del desconeixement.

Agrairia que t'informares abans de descalificar de forma generalitzada a unes persones es mereixen tots els teus i els meus respectes.

GORDON GEKKO ha dit...

A qui corresponga:

M'informe el que he d'informar-me,es a dir, res. Si estes persones fan un col.loqui respecte a RTVV s'exposen a la crítica..... i al suport incondicional. Segurament hui molts els hauran pegat una palmadeta a l'esquena (és el que fareu uns quants informats o no) però vull que sàpigues que la meva opinió, informada o no, és la que pensa una inmensa majoria del poble valencià.

No vaig a entrar en temes personals. Els senyor Mifsud haurà fet moltes coses bones en esta vida (jo també i en alguns casos els meus diners m'ha costat)i li desitge lo millor però el tema de RTVV està molt clar. I encara que no t'agrade els fets són inqüestionables: mentre s'ha cobrat s'ha callat, tolerat i consentit tots els atropells fets per la direcció política de Canal 9. Sols quan el vaixell s'ha enfonsat ha començat la movilització i la recerca d'uns principis que feia dècades que havien desaparegut de l'ENT. Això és així. I caldria tindre en compte tot açò a l'hora de recomposar una futura Televisió Valencia de TOTS. Em dona asco la manipulació de la dreta però també de l'esquerra. I si van a fer una televisió a gust del "sempre d'esquerres" amic Mifsud que amb mi no compten. Jo vull una Televisió per als valencians independentment de com pensen. La dreta té persones vàlides que cal integrar en eixe procés i és així com farem País. Això de que el País Valencià serà d'esquerres o no serà va estar útil en el seu moment però ara no val.

O fem una televisió realment independent (tipo BBC) o cada quatre anys la tindrem que reformar. No vull més Pedros Garcias.....però tampoc periodistes tolerants per acció o omissió amb totes les barbaritats que s'han fet en aquests darrers anys. I si algú li pica la veritat que es rasque....o que canvie de canal.