L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 20 de març del 2014

Però... ¿Va haver-hi “Nit del Foc” a Tavernes?



El mercat s'ha muntat sense cap problema. A la fotografia el lloc exacte on ahir passades la una de la matinada cremava la falla Passeig.

Si la resposta la donara qualsevol visitant que arribara ara mateix, i no coneix que a Tavernes hem gaudit d’una setmana fallera, la resposta seria: no! Diria amb certesa que no hi ha falles, i no va haver la “cremà”.
 
Resposta prou normal perquè, des de les sis del matí, les restes cremades dels monuments, dels grans i dels menuts, que van cremar entre les 9 de la nit d’ahir, Sant Josep, fins passades les 2’30 d’hores d’avui, han desaparegut dels carrers vallers.

Una gran tasca de l’empresa de neteja pública que ha ocupat un equip humà de 12 persones, amb el cap i responsable al davant, han aconseguit que, en fer-se de dia, no hi quedara rastre de cendres, ni altres deixalles. L’equip humà ha comptat amb l’ajuda d’una camió de gran tonatge i dues màquines arreplegadores, una d’elles facilitada per l’Ajuntament com a reforç, a més de bombes per a la neteja dels carrers. 
 
Aquest és l'aspecte que presenta l'emplaçamet de la falla La Via, guanyadora del primer premi, i que cremava passades les 2 de la matinada. A les 5 del matí es podia circular sense problemes
El treball d’arreplegada de les deixalles i transport a Marjaletes, on queden dipositades fins demà, quan es traslladaran a un lloc condicionat, l’efectua una empresa de Tavernes, amb la qual cosa es dona treball a una empresa local. Això no passava en anteriors legislatures quan eixa tasca era feta per una empresa contractada de Gandia.

El camió de gran tonatge d’aquesta empresa vallera ha efectuat vuit viatges de carrega al llarg de la nit i l’ha dipositada en la zona de Marjaletes, i demà els durà al lloc habilitat per aquest tipus de deixalles.

Cal dir també, segons hem pogut saber, que l’equip humà i el responsable de Tavernes, ha rebut la felicitació de FCC pel treball realitzat aquests dies de falles. De fet, s’han passat inspeccions de l’estat de la ciutat per un directiu vingut de fora, i va poder comprovar com a partir de les 10 del matí, poques hores després de les ultimes cançons de les orquestres, Tavernes presentava un bon estat de netedat, molt més millor que altres ciutats falleres veïnes.

O siga que tornant al titular d’inici, sí que va haver “Nit del Foc” a Tavernes. Les fotografies que publiquen en altres notícies ho confirmen, però gracies al bon treball realitzat no ho sembla.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Una gran tasca per el equip humà de Fcc que han sabut fer el seu treball, i un gran control de que estiguera tot el poble net per part del responsable local de Fcc. Una gran feïna, si senyor!!! Seguiu així!!"

Anònim ha dit...

Que bueno soy y que culito tengo!
No teniu hueles?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Doncs, si per sort encare en tenim, de iaies.

No hem dit cap mentira. I les inspeccions externes enviades per l'empresa i les felicitacions a l'equip de FCC tan reals i segures "como la vida misma" com se sol dir en la teua llengua.