L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 22 de març del 2014

Jordi Sebastià guanya les primàries a la mesa de Tavernes


El col·lectiu Compromís-Bloc de Tavernes va viure ahir una gran festa democràtica amb l’elecció dels candidats que han de concórrer a les eleccions del parlament europeu el pròxim mes de maig.

Jordi Sebastià, alcalde de Burjassot, serà el cap de llista de la candidatura a les europeus que presentarà Compromís en coalició amb altre forces, entre elles Equo i Participa, en haver-se alçat com a guanyador de les primàries al País Valencià. El mateix Jordi Sebastià va ser també el guanyador de la mesa de Tavernes.

L’horari de votació va ser entre les 6 i les 9 de la vesprada, i sobre un cens electoral de 255 van votar 194 persones, cosa que suposa una participació del 76% en aquestes primàries. Jordi Sebastià en va aconseguir 169 vots.

Moment de la votació del cap de llista local, Jordi Joan
La coalició Compromís ha esta l’única formació política a nivell d’Estat Espanyol que celebra primàries per a les eleccions europees. Les primàries decideixen tant el cap de llista com l’ordre que seguirà la mateixa.

La votació presencial a l’urna ha estat majoritària en aquestes primàries a tot el territori valencià, però cal destacar el caràcter telemàtic en les mateixes, car les inscripcions i vot es podia fer per internet. De fet, han estat 56 persones del cens de Tavernes les que ho han fet en aquestes primàries, majorment estudiants o persones que viuen fora de Tavernes.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Una mostra democratica de compromis, del bon fer politic. Que ens diferencia de la resta de partits, avant!

Anònim ha dit...

Jordi Sebastià, el nostre Baldoví a Europa!! Tot està per fer i tot és posible!!

Anònim ha dit...

Si dius Jordi Sebastià o Baldovi m'agrada, et publiquen.
Si dius el contrari, no.
Transparència i participació ciutadana.
I despres ens veneu primàries participatives?
Comenceu a donar-nos exemple al vostre blog i despres ja en parlarem del demés.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Les nostres informacions donen exemple tots els dies de treball fet amb trellat, d'informació seriosa, veraç i contrastada i de transparència total en els temes que tractem, aportant sempre que podem dades.

I quan a comentaris, publiquem tot allò que els lectors ens diuen que siga de trellat, que es diu amb respecte i no publiquem allò que ens envien només amb ànim de polèmica i sense aportarres al tema.

Comentaris buits de continguts, alguns d'ells prou bròfecs i sense dir ni aportar res i que solament busquen la polèmica en solem rebre tots els dies i van al fem. No ho amaguem.
El comentari que t'hem publicat entraria dins dels que no aporten res a allò que es diu, i simplement cerca polemitzar sobre la línia que ací seguim i que no hem amagat mai. I si vols polèmiques estèrils, t'has enganyat de lloc.