L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 28 de març del 2014

Demà dissabte se celebra la "Valldigna Extrem 2014"




Demà  dissabte dia 29 de març tindrà lloc una nova edició de "Valldigna Extrem" organitzada pel Centre Excursionista de Tavernes. El recorregut de 40 km. es la prova mes dura que es fa a la Valldigna i transcorre per muntanya i camins rurals, amb forts desnivells, ja que cal pujar a Les Creus i baixar a la vall, per a tornar a pujar al Penyalba, en l'Ombria, que és el cim mes alt de la nostra comarca i tornar a baixar un altra vegada a la vall.
 
L'itinerari és: Tavernes - Font de la Granata - Font de la Sangonera - Coll de l'Infern - Font del Barber – Tossalets - barranc de Marduc - Cami Vell d'Alzira - la Rodona -  Font d'Agost - Simat de la Valldigna - Font del Cirer – Malladetes - Penyalba - Pla de Santomas - la Cisterna - barranc de Cremades - Cami de la Cadira - Tavernes.
 
Es tracta d'una activitat de senderisme, on els participants podran gaudir de gran part del nostre patrimoni mediambiental i paisatgístic en un sol dia.
 
L'eixida a les 07'00 hores des de la plaça Major de Tavernes amb l'arribada prevista sobre les 19:00 - 20:00 hores. Hi haurà avituallaments amb aigua i refrescs, així com a fruites i dolços. Els participants hauràn de portar en la motxilla l'esmorzar i el dinar.
Les inscripcions a les 06:30 hores en la Plaça Major. La quota d'inscripció per als socis és de 3 euros i els no socis 6 euros. Totes les persones inscrites rebran un recordatori de l'activitat.

-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Confirmeu la ruta. Al facebook del Centre diu que es puja a les Creus per les Fontetes de Cantus i que s'acaba a Simat. Gràcies.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No podem confirmar ni desmentir res.
Ens hem limitat a reproduir la nota i el cartell que ens han enviat.

Observem que al cartell diu arribada a Simat i tornar a Tavernes en autobús, però el trajecte diu que continuen després de Simat i tornen per Santomàs, Cisterna, barranc Cremades, la Cadira o Tavernes.

No podem dir res mes.