L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.105
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:57.940

dissabte, 1 de març del 2014

La Falla la Via celebra el diumenge la matinal motera


El pròxim diumenge dia 2 de març tindrà lloc la “XIXena edició de la Matinal Motera” que organitza la Falla la Via al pavelló del Passeig Lepant.

La matinal començarà a les 9 amb un esmorzar popular que inclou en el preu una samarreta, regal i bitllets per a la rifa. En acabar, s’efectuarà amb les motos una volta turística per la Valldigna, amb visita de Tavernes, Simat i Benifairó.

La tornada al pavelló servirà per fer el sorteig de regals i, aquells que ho desitgen, dinar un plat de paella valenciana. Cal traure’s el tiquet per al dinar.

Les activitats estaran amenitzades amb música rock en directe, una exposició de motos antigues i també un lloc amb botigues de complements moters i parc infantil per als menuts.

La matinal compta amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Valldigna i els tres ajuntaments, així com diverses cases comercials.

L’organització recorda que cadascú s’ha de fer responsable de les seues pertinences i durant la visita turística s’ha de fer cas de les normes i codi de circulació, sobre tot els punts com obligatorietat del casc, circular per la dreta, no fer curses de velocitat, mantindre les distàncies i fer cas de senyals de trànsit. Durant el recorregut hi haurà un servei de grua i ambulància.
-
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

no es comenta res sobre 'si bebes no conduzcas'... hi haurà control d'alcoholemia??? podria aprofitarse que tavernes ja te vehicle per a fer contols!
si no recorde mal, ja hi ha hagut algun accident greu en aquesta matinal. Esperem no es torne a repetir.

Anònim ha dit...

Va hi hauré un accident el mateix dia de la motera, peró no tenia res que vore amb la motera. Una casualitat.