L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 18 de març del 2014

Les falles de Tavernes en video

Oferim als lectors un resum de la falles de Tavernes. Al primer vídeo hi ha imatges de les falles infantils i al segon de les falles gran. L'ordre en què hem editat les falles és l'invers al de premi aconseguit, vol dir això que comença sempre pel darrer premi, el sisé, fins acabat amb la falla guanyadora del primer premi.
 



-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

X aquells q no hem pogut anar a voreles estos videos son un gean treball.
Enhorabona i gracies COTORRA!!!!

Anònim ha dit...

Indubtablement seguir la Cotorra de la Vall és la millor manera d'estar al dia del que passa a Tavernes. Gracies Cotorra. Sou els millors amb diferència, tot i el caire polític, amb el que es pot estar d'acord o no, però, en calitat i fiabilitat sou imbatibles.
La tradicional premsa escrita s'ho auria de fer mirar, quan parlen de Tavernes es queden a l'alçada del betum si els comparem amb vosaltres. Ja fa temps que no desbalafie diners comprant periòdics.
Gracies de nou