L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.140
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:29.035

diumenge, 2 d’agost del 2020

VÍDEO: El senador Carles Mulet visita les nostres platges i dóna suport a les reivindicacions de Tavernes



El senador de Compromís, Carlet Mulet, ha publicat un vídeo en la pàgina web que té dedicada a informar i explicar el treball que du a cap en el Senat on diu: "Hem estat hui (pel divendres dia 31) amb l'equip de govern de Compromís Tavernes de la Valldigna donant suport a Sergi González i Josep Llàcer en la reivindicació d'actuacions a la costa, coneixent de primera mà els danys que han patit les platges de la Goleta i Tavernes, que porten anys sofrint episodis de regressió i les seues autoritats més de 8 anys demandant a Costes una solució definitiva que mai no arriba. Ja hem fet preguntes al Gobierno i esmenàrem els seus Pressupostos per tractar d'aconseguir que corregisquen aquesta situació".




Tal com vam informar en el seu dia, el senador Carles Mulet va visitar les dues platges valleres el passat divendres acompanyat de l'equip de govern de Compromís, on va poder comprovar el lamentable estat de la Goleta, i la situació semblant que comença a patir Platja de Tavernes.

El senador va preguntar fa uns mesos al govern de Sánchez els motius pels quals no havia tingut cap resposta des de Costes la proposta presentada pel govern municipal de Compromis de Tavernes d'instal·lar una malla geotèxtil que mantinga l'arena prop de la costa.

Mulet va confirmar que les preguntes encara no estan respostes, i que era un mitjà per saber quines són les intencions del Govern socialista de Sánchez en el tram de costa vallera i, a partir de les respostes “pensem plantejar altres iniciatives des de una moció al Senat, sol·licitud d’informes, esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat o altres”.