L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 22 d’agost del 2020

Quarta jornada d'arreplegada de trastos amb l'ecomòbil amb un resultat positiu

 

Quarta jornada d'arreplegada de trastos domèstics efectuada per l'ecomòbil a la platja de Tavernes que, com els altres tres, se salda amb un bon èxit de participació veïnal i amb arreplegada de mobles i electrodomèstics sobretot.

La regidora de Medi Ambient, Mònica Palomares, ha expressat la seua satisfacció i no ha descartat una cinquena jornada de visita del camió ecomòbil el pròxim mes de setembre, abans de finiquitar per complert la temporada estival.

Mònica Palomares ha efectuat un balanç global del que ha estat aquestes quatre jornades de presència de l'ecomòbil a la platja per primera vegada al llarg de l'estiu i considera que ha estat una experiència positiva "molts veïns i veïnes han agraït el servei pel que suposa de facilitar-los poder abocar objectes i han aprofitat per deixar mobles i electrodomèstics menuts, perilles, làmpades i piles, a més amb la certesa que van a parar a un servei oficial de reciclatge".

Mònica Palomares al principi d'estiu, el dia de presentació de la campanya

Mònica Palomares, de Compromís ha donat les gràcies als veïns i veïnes que han col·laborat en aquesta campanya estival que cercava com a principal objectiu conscienciejar de la necessitat del reciclatge i de no abocar arreu deixalles que poden perjudicar molt el medi ambient.

El servei d'arreplegada era totalment gratuït, oferit per l'Ajuntament en col·laboració amb el Consorci de Residus Ribera Valldigna, entitat a la qual pertany Tavernes.