L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 12 d’agost del 2020

XIII Campanya dels quilos de Càritas a la platja de Tavernes

 

Càritas Interparroquial de Tavernes durà a cap aquest cap de setmana, dies 15 i 16 d'agost, la  tradicional "Campanya dels Quilos" a la Capella de Santa Maria de Valldigna de la platja de Tavernes.

Aquesta iniciativa va començar fa 13 anys i segons remarca l'entitat, "enguany és l’única activitat de conscienciació que podrem realitzar durant  l’estiu , com a conseqüència de la trista realitat generada per la Pandèmia".

L’objectiu de la campanya és, des dels seus orígens,  ampliar el marge de conscienciació social per tal d’arribar  no sols als veïns o veïnes de Tavernes  sinó a tots els que passen les seues vacances a les nostres terres. Segons Càritas "sempre hem comptat amb uns resultats extraordinaris i ha minvat la quantitat de productes aportats, però ha augmentat el recolzament econòmic, amb la qual cosa podem comprar els productes més necessaris per a l’Economat"

Caritas, d'ençà que va començar el confinament i al llarg de cinc mesos de pandèmia, ha repartit en l’economat de Càritas Interparroquial i de manera gratuïta  uns 26.000 quilos en aliments i productes d’higiene, la qual cosa ha servit d'ajuda a 252 famílies ( unes 772 persones )

L'acció benèfica del cap de setmana vols de conscienciejaar a la nostra població i als visitants  de  que necessiten del seu recolzament per tal de continuar endavant  amb la tasca els pròxims mesos, mesos que ja es preveuen siguen incerts i dificultosos per a tots.

La campanya tindrà lloc a la Capella de Santa Maria de Valldigna, durant l’horari de les misses del  dissabte i diumenge.

-  Dissabte i diumenge per la vesprada: a les 19: 30 h. i a les 20: 30 h.

-  Diumenge  matí a les 9:00 h.